Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dijous, 11 de juny del 2009

CARROS DE FOC

Com no n'he tingut prou [Xavi] i tinc ganes de més i més doncs ja he pensat per fer el Carros de Foc en plan caminata (3 dies)

El recorregut pensat és el següent:

Divendres 26 Juny : Sortida per la tarda amb cotxe fins presa Cavallers i dormir alli o al refu de Ventosa i Calvell (2200 metres alçada) (1 horeta i mitja a peu caminant)

Dissabte 27 Juny : Aixecarse d'hora esmorçar i caminar. Ventosa-Llonch-Colomina-J.Ma. Blanc ( és una bona caminata, qui vulgui qui pugui pic de Saburó opcional)

Diumenge 28 Juny : Esmorçar i caminar: J.Ma.Blanch-Mallafré (per coll Monastero)-Amitges -Saboredo - Colomers (Pic de Peguera 2990m opcional)

Dilluns 29 Juny (Sant Pere) : Caminar : Colomers - Restanca - Ventosa i Calvell - Cotxe i cap a casa (Pic Montardo opcional)

Els pics són opcionals, sinó mentres es fa esmorçar i descans.
Hauriem de reservar els refugis, així qui tingui intenció de fer-ho que parli aquesta setmana !!

Aneu actualitzant llista als COMENTARIS o per mail a obrinttraca@gmail.com, el dilluns trucarem als refus per reservar, es a dir, qui vulgui abans de diumenge, i sino doncs que truqui ell mateix als refus per reservar.
Pel forfeit doncs ho fem ilegal, ilegal vol dir que no ens sellaràn i no tindrem la samarreta al acabar, res més.

Si els refus estàn a tope ho haurem de fer en plan LEGAL, ja que Carros de Foc es una empresa que te places reservades sempre i aixi tindriem lloc.
Pel tema recorregut m’ho conec força , variants incloses, aixi que no patiu.
LLISTAT INSCRITS = a dins de comentaris.
1-Xavi (del 26 al 29)
2-Marcus (del 26 al 29) + PACK CIMS
3-Mar (del 26 al 29)
4- Imma ( del 26 al 29)
5- Ester (del 26 al crec que 29)
6- Jaume (del 26 al 29)
7- Txell (26 al 29)
PD: Els cims només aptes pels boigos que es preparen Andorra, ja que la intenció es fer-los mentres els demés arriben als colls, que sinó s’allargarà molt. Sense cims ja es prou dur.

No sé si teniu intenció de fer-ho amb el forfeit o no? Jo com la majoria, si voleu ho fem legal o ho fem clandestí.


I aquest cap de setmana a la Marxa del CAP DE REC

3 comentaris:

mar ha dit...

jo prefereixo fer-ho ilegal, els 40€ que ens fan pagar, prefereixo gastarmel's amb una marisaca a Cambrils, però si no queda cap oció més, els haurem de pagar

JoanB ha dit...

Entre carros i Ultratrailandorra, em quedo Andorra. Lu sientu muchu. Aniré al Ultra sense haver estudiat tant com vosaltres. Si trec un sufi pelat, ja en tinc prou. Feu forces fotos i cròniques de tres dies.

Salut i colzes(*) pelats.

(*)colzes=soles de bambes.

RASTREJADOR ha dit...

FRASES CELEBRES:

"ante tanta belleza es imposible desfallecer, nuestro cuerpo esta cansado de tanto esfuerzo, nuestra mente nos traiciona, pero nuestro espíritu es incapaz de dejarse perder tanta belleza por descubrir". (Francesco Duca)

" persigo la felicidad. Y la montaña responde a mi búsqueda" (Chantal Maudit)

"Que la sangre derramada durante los duros entrenamientos, sirva para vencer con honor la batalla del Cap de Rec" (Joan Boqué)