Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.
dijous, 11 de juny de 2009

CARROS DE FOC

Com no n'he tingut prou [Xavi] i tinc ganes de més i més doncs ja he pensat per fer el Carros de Foc en plan caminata (3 dies)

El recorregut pensat és el següent:

Divendres 26 Juny : Sortida per la tarda amb cotxe fins presa Cavallers i dormir alli o al refu de Ventosa i Calvell (2200 metres alçada) (1 horeta i mitja a peu caminant)

Dissabte 27 Juny : Aixecarse d'hora esmorçar i caminar. Ventosa-Llonch-Colomina-J.Ma. Blanc ( és una bona caminata, qui vulgui qui pugui pic de Saburó opcional)

Diumenge 28 Juny : Esmorçar i caminar: J.Ma.Blanch-Mallafré (per coll Monastero)-Amitges -Saboredo - Colomers (Pic de Peguera 2990m opcional)

Dilluns 29 Juny (Sant Pere) : Caminar : Colomers - Restanca - Ventosa i Calvell - Cotxe i cap a casa (Pic Montardo opcional)

Els pics són opcionals, sinó mentres es fa esmorçar i descans.
Hauriem de reservar els refugis, així qui tingui intenció de fer-ho que parli aquesta setmana !!

Aneu actualitzant llista als COMENTARIS o per mail a obrinttraca@gmail.com, el dilluns trucarem als refus per reservar, es a dir, qui vulgui abans de diumenge, i sino doncs que truqui ell mateix als refus per reservar.
Pel forfeit doncs ho fem ilegal, ilegal vol dir que no ens sellaràn i no tindrem la samarreta al acabar, res més.

Si els refus estàn a tope ho haurem de fer en plan LEGAL, ja que Carros de Foc es una empresa que te places reservades sempre i aixi tindriem lloc.
Pel tema recorregut m’ho conec força , variants incloses, aixi que no patiu.
LLISTAT INSCRITS = a dins de comentaris.
1-Xavi (del 26 al 29)
2-Marcus (del 26 al 29) + PACK CIMS
3-Mar (del 26 al 29)
4- Imma ( del 26 al 29)
5- Ester (del 26 al crec que 29)
6- Jaume (del 26 al 29)
7- Txell (26 al 29)
PD: Els cims només aptes pels boigos que es preparen Andorra, ja que la intenció es fer-los mentres els demés arriben als colls, que sinó s’allargarà molt. Sense cims ja es prou dur.

No sé si teniu intenció de fer-ho amb el forfeit o no? Jo com la majoria, si voleu ho fem legal o ho fem clandestí.


I aquest cap de setmana a la Marxa del CAP DE REC

Publica un comentari a l'entrada