Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




divendres, 26 de juny del 2009

17a PUJADA A L’ERMITA DE ST JOAN [9,3KM D+330m]

El dia de Sant Joan pel matí, els pocs obridors que no tenien ressaca de la revetlla, van participar en aquesta prova de Montblanc. Els únics obridors a la línia de sortida van ser el Pere i el Toni, amb o sense ressaca.

El Pere que està a l’última, ha fet arribar la crònica a l’editorial per SMS, o sigui que serà breu.
“Avui toca sols 1 croissant. Surto amb grup nombrós capdavanter, però al km1 veig que no és el meu ritme, em deixo i faig la meva cursa pujant 2 posicions”.[by Pere]

El Toni, ha utilitzat la via més habitual, el e-mail, o sigui, que serà més explicatiu.
“A les 9 comença la cursa a la plaça major de Montblanc i surto l'últim amb el meu amic Lluís, anem al nostre ritme sense apretar perquè sabem que la pujada final posarà a tothom al seu lloc. Anem avançant gent que han sortit més forts del que podien i amb els quilòmetres i la calor es comencen a fondre. Després d'una primera part de la cursa corrent pel bosc (molt maco) sortim a la carretera que s'enfila cap amunt i aquest és un tram que es fa dur, després tornem a agafar pista i pràcticament ja no deixarem de pujar fins a l'arribada a l'ermita de Sant Joan.
Un cop acabada la cursa estem una estona per dalt gaudint de les vistes i després baixem a esmorzar pa amb tomàquet, embotit, vi i cafè. Ens donen una samarreta tècnica de record i ara a preparar per diumenge la 1a pujada amb BTT que organitzen ells mateixos. A veure si el Pere aquesta vegada no fa de MacGyver amb la bici la nit abans i pot fer un bon paper.
A cuidar-se!!!”. [by Toni]


Classificacions, fotos, informació i inscripcions a la cursa de BTT d'aquest diumenge:
I COMBINADA CURSA I BTT A L'ERMITA DE SANT JOAN