Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




diumenge, 4 de desembre del 2016

03/12/2016 GUARDONS Circuit de Curses de Muntanya del Camp de Tarragona

03/12/2016: Circuit de Curses de Muntanya del Camp de Tarragona

El passat dissabte, l'Aleix Solé i el Josep Garcia van recollir els guardons que els acrediten com a campió i sots campió de la categoría junior del 1er. Circuit de Curses de Muntanya del Camp de Tarragona, any 2016. El circuit ha constat de 8 proves d'una distancia entre 20 i 25 km i un desnivell positiu màxim de 1.500 mt. Tant el Josep com l'Aleix han participat en totes les curses, la suma de la regularitat i el seu esforç han fet que arribessin al més alt del podi d'aquest circuit.
A Obrint Traça estem molt contents per vosaltres. Ànims campions!

 
Aquest cap de setmana ens ha arribat desde la Val d'Aran la foto de l'Abril amb el pitet d'Obrint Traça. L'Esther i el Miguel son bons amics del nostre club i ell va ser el guanyador de la 1a Cursa del Cingles, l'any 2013. Una forta abraçada.

La colla creix, la Rosa i l'Albert han tingut el seu segon fill, el Martí, que amb un mes d'edat ja es veu que será un fora de serie com els pares. Tenim un pitet per a vosaltres, ara només falta trobar el moment per donar-vos-el. Felicitats cracks.


En l'apartat de curses, tenim al Pere Borrell amb el Llamp al Canicross del Corró d'Amunt (Vallès Oriental). Aquest noi no para, tan aviat fa canicross com btt, muntanya i el que se li presenti.

També aquest cap de setmana, el company Roger ens ha enviat unes fotos espectaculars dels seus entrenaments pel Montsant, no podiem deixar de publicar-les. Gracies Roger.