Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




diumenge, 2 de maig del 2010

CURSA ERMITA DE SANT JOSEP – MONTBLANC [10KM]

El Toni ens relata:
Pugem amb la família i el Pere cap a Montblanc i un altre amic meu, el Lluís, vindrà des d'Ulldemolins. Abans de la sortida creia que la cursa era 100% asfaltera i planeta, però va a ser que no. 10,9,...1,0 i "AL TURRON" tiren confeti que el Pere portarà tot el matí enganxat a sobre i jo aprofitant que la primera part del recorregut tira més aviat cap avall surto com un llamp .
Fins el km2 vaig per sota de 4' (3:43 i 3:50)' i el km3 a 4:10. A partir del km4 el desnivell serà més cap amunt, però encara porto un ritme volador, però a partir del km5 i sobretot al km6 faig un PATATUUF guapo. A més de que anava a un ritmillo alt per a mi, per sorpresa meva ens porten per camins durant uns quants quilòmetres amb unes rampes curtes però potents que em trenquen totalment el ritme i sobretot em tiren per terra la cursa que jo m'havia fet al cap. A partir d'aquest moment desconnecto, (no tenia gens de ganes de patir només venia a córrer i a més aquesta cursa no estava dintre dels meus objectius).
A l'arribada m'esperava un altra sorpresa mentre jo em cruspia molt gustosament tota la teca que l'organització ens va dona, la mosca negra feia feina a les meves cames fins a 4 mossegades em van fotre que estic "disfrutant com un boig".
L'any vinent si puc tornaré i plantejaré una altra cursa i per si les mosques portaré una garrafa de DDT.

See you runners!!! [by Toni]

Classificacions i lloc web

El Pere ens relata:
Avui hem estat alguns obridors a la Cursa de Montblanc de 10km amb els 5 primers asfalteros,i els següents rotllo cross per camins.
Avui croissant i mig, cap a casa del Toni on pujaré al seu cotxe per anar a Montblanc acompanyat de la Etna, Montserrat i Toni.
Ja a la cursa, escalfament saludant coneguts i cap a la sortida, a ritme endimoniat, intento frenar-me, tot i així,1er km a 3'22'. Ens creuem amb Toni k ha sortit com una moto i ja passarà la crònica. Al km 2 em passen alguns corredors, i vaig sumant segons als parcials, al km 3 i 4 em sento fort i deixo enrera algun conegut i m'ajunto amb un amic del facvac fins al 5, on passo en un molt bo 18'20'', però ja sé que a la segona meitat no podré seguir el ritme, però aquí m'enfonso poc a poc, fent 4'19'' i ja no serà fins al km 8 k tindré millors sensacions i on podré mantenir la posició, arribant el 15è, fent 1minut més que l'any passat. Aquest any amb el mateix temps hauria fet top ten i poder copa. Un altre cop serà, em falta velocitat! massa muntanya?
A l'arribada coca amb xocolata i pastes i begudes varies. Armilla-polar molt xula vermella, i una tassa. Cursa molt recomanable!!!

Salut,
Pere

1 comentari:

JOAN ha dit...

Felicitats per la cursa. Llàstima de la pujada sorpresa. El Pere top 15, disfrutan de les seves curses.

Em vaig trobar el Jonathan per Montblanc, diu que també va fer la cursa. Aviat tindrem un nou obdridor.

Salut