Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.
divendres, 7 de maig de 2010

TRAIL MITJA LLUNA [80KM D+4.500m]

La nostra companya MAR finisher 3era en el Trail Mitja LLuna!!!!
Aquest cap de setmana s’ha disputat a la localitat d’Alcoy l’Ultra Trail Muntanyes d’Alacant de 160km amb un temps màxima de 40h i la prova “petita” Trail Mitja Lluna de 80km, amb un temps màxim de 24 hores.
Les dures condicions climatològiques, amb molta calor pel matí i una important calamarsa a la tarda, van fer abandonar a molta gent. Per fer-vos una idea, només un 25% dels corredors van acabar la prova en la modalitat UTMDA i un 75% en la TMLL.

Obrint Traça ha tingut representació a la prova TRAIL MITJA LLUNA amb la participació del Marc i la Mar. El Marc no tenia el dia, i amb una mala nit i un viatge cansat, va abandonar la prova. En canvi la Mar, va poder vèncer les inclemències meteorològiques i les nombroses traves del camí, assolint una molt merescuda 3era posició en la general femenina, amb un fantàstic temps de 15h26m. Amb 4 dies ja podem afirmar que és tota una experta en el món de TRAIL. [by Joan]

Classificacions
Publica un comentari a l'entrada