Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dimarts, 2 d’abril del 2013

ENTRENU CONJUNT VILABOU 2013

El Riudecanyenc ens diu....


Aquest passat diumenge hem fet la sortida conjunta per fer el reconeixament del circuit Vilabou 2013


Aquest any el comité de curses ha decidit donar un tomet més a la rosca de la duresa de la cursa i passarem pel cim del Collet de les Forques que afegeix uns 80+ de desnivell possitiu que fan mal de veritat.



Quan arribes al Peu del Collet de les Forques portes uns 17km a les cames amb més de 800 de possitiu i llavors per una traça recuperada fas l'últim senyor repetxó de la cursa. Són un parell de minuts però si arribes tocat es poden convertir facilment en 4 minuts. Vistes magnífiques des del cim i per una baixador fet a cop de xapo amb tartera incluida tornes al tallafoc de les forques per fer els últims km de la cursa per sender que pica avall i avall i avall



Les impressions dels que avui hem fet l'entreno col.lectiu han sigut molt possitives, tothom deia que això li donava un plús magnífic a la prova que en si ja és força dura.



Aquí us deixo el desnivell amb les principals pujades de la cursa xk us aneu fen idea del que toca el dia 21 d'abril

http://www.firaesport.cat/

Salut, Kms i Firaesport!!