Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dimarts, 30 d’abril del 2013

Cap de setmana 28 abril. 2a part. Cursa Santa Coloma i Cursa del Nàstic

SANTA COLOMA DE QUERAL- 14K 28/4/2013 (By Ester)
 
Ahir diumgenge, 28 d'abril sota la intensa pluja i les baixes temperatures es va donar a les 9:30h el tret de sortida de la cursa de Santa Coloma de Queralt.
He de reconèixer que ganes de passar fred i mullar-me no en tenia masses, però al final em vaig engrescar i a les 9:15 em canviava de roba per anar a la guerra del fang!!
 
El recorregut va ser molt maco, molt corredor, passavem per varis escenaris de camps d'un verd intens, camins amples, estrets quan entravem per boscos tupits que ens protegien de la pluja i amb fulla petita per terra que feia el passeig bucòlic. Estava disfrutant, em sentia còmoda i les cames tiraven, anava somrient perquè de cop hi volta quèia neu... desde la finestra l'estampa seria preciosa... però la neu anava quedant-se enganxada a les malles i el fred se m'anava calant al cos. Els últims 2 km se'm van fer durs perquè les mans ja no les sentia, tenia rampes constants al braços.
Fèia dies que no em posava un dorsal, em va agradar perquè malgrat les circumstàncies, vaig disfrutar molt!
També agraïr la organització perquè a l'arribada tot el poble es va volcar en assistir a tots els corredors que arribavem i els amics que em van acompanyar per ser tan bons! Gràcies!
El resultat va ser 6ª de la general i 1ª senior i una copa molt maca amb l'esglèsia de Sta Coloma de fons.
 
Salut i cames!!
 
Ester
 
 
Cursa Muntanya del Nàstic - 15Km 28/4/2013 (By Eduard)
Diumenge plujós varem tenir en la segona cursa de muntanya del Nàstic. Es presentava una cursa de quinze quilòmetres molt ràpida. Sortim des de les instal·lacions del Nàstic i entrant per el barri de l'Arrabassada. cal situar-se be per evitar taps fins la cruïlla que puja cap a l'ermita de la Salud per baixar de cop per un corriol pedra-gos i fer cinc quilòmetres d'asfalt on els mes ràpids agafen aventatje fins arribar el camí que puja el Santuari Lorito, tot aquest camí amb molta aigua i fang.
 Aquí ja agafo el ritme darrere d'un grupet de tres corredors que per els comentaris que fan es coneixen be el terreny, el circuit es maco una vegada hem entrat el bosc. Amb la pluja el fang i el ritme que porten els tres de davant en fan anar amb la llengua fora i per poder seguir-los, en prenc un gel i passo de parar els avituallaments per no perdre ritme, així anem pujant i baixant corriols plens de fang, però el final content amb la cursa i com l'he portat.  Arribo a l'estadi del Nastic el 28e amb un 1h21'17'' amb ganes de dutxar-me i treure'm el fred de sobre.

Molt bon marcatge i excel·lent ambient i organització.
Enhorabona a l'Àngel i el Charly per la cursa també.