Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




diumenge, 21 d’abril del 2013

Duatló del Catllar, diumenge 14 d’abril de 2013

Amb una mica de retràs, fa 3 dies que ens la va enviar, penjem la crònica de la Duatlò del Catllar, lloc on vam tenir 4 representants OTs entre duatlò i cursa de muntanya:

La Núria ens relata:

Tot i començar la duatló a les 12 del migdia no vam patir calor tal i com ens esperàvem. És més, ens vam poder refrescar els peus i les cames ja que ambdós circuits transcorrien pel riu Gaià el qual feia anys que estava sec.  Sens dubte l’aigua va ser l’atractiu de la duatló.  Tan el Miquel com jo estem contents de la nostra participació a la cursa i dels resultats obtinguts. Vam donar el màxim i vam arribar amb bones sensacions. Va ser un entrenament de qualitat. Personalment, vaig trobar encertats els circuits de peu i amb bicicleta. Cal felicitar a l’organització per la varietat de disciplines ofertades al mateix dia: cursa infantil, cursa a peu, caminada i duatló. En la cursa hi va participar el Charly i l’Angel  d’Obrint Traça. I a la duatló també hi va participar l’Anna de l’Aritjol i el seu pare.