Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dijous, 25 d’abril del 2013

Crònica de la marató de la Fageda 2013 by Cris

Crònica de la marató de la fageda La Senia.
43 km desn acm 4892m.
Alçada +1113m
Alçada - 357m
desn + 2432m
desn - 2460m




Sortim desde la font de Pallerols a les 7.30 del mati, l'Escaleta, Cruilla dels Plans, baixar zona pista de la Fou, pujar a la cova Roja, Barranc de les Tosques, amb unes vistes impresionants, Cova dels Bous, tornar a pista i l' última pujada al km 27+- senda super empinada per acabar de rebentar les cames, coronar per baixar als Plans per l'Escaleta i de nou Pallerols.
Baixades tècniques.
Apart de que ha estat una cursa dura i que els cracks que hi van assistir tant homes com dones van fer temps de 20 a 30 minuts més que els guanyadors de l'any passat, el recorregut a estat de l' agrado de tots. Un bon clima, tot i que una mica de rasca a primera hora.
Bona  organització.
Impresió personal molt contenta pel resultat per ser la meva primera marató, vaig gaudir del entorn i disfrutar a topeee!!!!!!!!!.

Salut i cames.

Cris