Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.
dimecres, 15 de juny de 2011

CUITA AL SOL 2011 [CRÒNICA ALBERT.B]

Son les dues quan arribem al Àreu la Rosa, la Sandra, Inko i un servidor. Només aparcar veiem el gran repte que ens espera; pujar al Monteixo, es veu tan gran i tant alt que fa por!! I més quan veiem el petit que es veuen la gent que esta començant a pujar, suposo per agafar lloc per animar a la pujada. Amb il·lusió anem a agafar els dorsals, i petits regals que ens van donar.

Ens preparem i a les 15:40h surten les noies com un coet!! La Sandra i la Rosa també comencen a córrer, encara que sembla que dura poc, ja que a pocs metres, es troben amb una paret quasi vertical per començar a pujar. Normal amb un desnivell de 1600m aprox amb 5km doncs es el que hi ha!jejeje
A les 16h sortim els nois, Inko y jo; tots dos junts sortim potser una mica enrere, la cual cosa fa que trobem uns taps importants al començament de la cursa, quan la cosa comença a pujar de valent!! Però de seguida la cosa s’estira i cada corredor pot agafar el seu ritmillo.
Tot el següent es pujar, pujar i pujar, fins que quasi a la meitat ens trobem a la Sandra i la Rosa, junt amb el metge de la cursa que es de Cambrils i pugen tots junts.
Parem a l’avituallament i em sorprèn veure només garrafes d’aigua i garrafes amb un líquid taronja de polvos. De menjar només 4 llaminadures al terra que no es poden ni menjar!! Total, trec una barreta que per sort havia agafat i me la menjo per continuar.
Continua la pujada i finalment arribem a dalt del Monteixo. Allí mes de lo mateix, dos llaminadures i una garrafa d’aigua.
Als pocs minuts arriba Inko, i comencem a baixar per trobar la Sandra i la Rosa. Als pocs metres les trobem i comencem a pujar tots quatre fins arribar de nou al cim.
Tots molts contents ens fem unes fotos i les pobres noies no troben ja ni llaminadures per menjar, sort que portaven uns huesitos! Es qüestió de no encantar-se perquè fa molt fred i comencem tots quatre junts a baixar.

La baixada molt dura, ja que al Pirineu les coses canvien i no es pot baixar tant ràpid com estic acostumat, també es fa molt llarga, res a veure amb les que he fet per la zona de Tarragona. Buff!! La que me espera en Andorra penso....
En tot el que dura la baixada tampoc vam trobar cap avituallament, el que va fer que no fos del tot agradable.
Finalment ens posem a sopar la botifarrada, que es va quedar amb una botifarra i quatre mongetes amb una mica d’enciam. Per postres una poma. Vamos, que per 10euros per cap que vam pagar els hi va sortir rodó a la organització!!
Després de sopar agafem el cotxe i cap a Sort a fer el “ressopó” a l’apartament ja que amb la gana que portàvem i el que ens van donar no vam tenir ni per aperitiu!jejeje

A destacar:
- L’amabilitat dels participants i l’ambient festiu que hi trobes. Tothom anima i quan encara estàs pujant, els que ja baixen que han acabat et donen molts ànims.
- Lo impressionant que és el paisatge i el petit que et sents quan estàs allí dalt i veus d’on has començat.
A millorar:
- Els avituallaments, molt però que molt pobres. Afegir-hi un a la baixada.
- Els regals, només un buff, lo demés eren productes que caduquen en dos mesos.
- Per el que donen, perquè no cal senyalitzar la cursa, i per els avituallaments. Tindria que ser una cursa que la inscripció costes 15euros i no 40euros. (Senyors organitzadors, veniu a qualsevol cursa de la zona de Tarragona (Dips, Baronia, La Mola, RPR i sabreu que es un avituallament com Déu mana i a meitat de preu)).
Sento ser tant crític amb aquesta crònica però em vaig tenir la sensació que era una cursa per treure “pasta” i no una mica que ho entenc, sinó treure pasta gansa, que crec que no es la finalitat.
Tret d’això tot molt maco i bona organització, en definitiva ens ho vam passar molt bé. [by Albert.B]
Publica un comentari a l'entrada