Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.
dilluns, 13 de juny de 2011

MISSATGERS DEL CISTER - BTT "CRONIQUES"


CRÒNICA TONI & ETNA:
A les 6 en peu per anar l'Etna i el papa cap a l'Espluga i presi posa'm falta perquè no vaig tenir temps de fer el banderí OT, aiiiix quina llàstima!!!

Sortíem de l'Espluga per fer un tomet fins al monestir de Poblet on l'abat deia 4 coses i a les 9 tothom a córrer. Jo quan vaig arribar al monestir el personal ja tornava a arrencar sense esperar-me i l'Etna devia pensar papa no t'enteres.

La nena portava de tot lo necessari per una cursa dins el carretó: El kikonico, una piloteta, unes pedres, dodotis, aigua (això si), el casc posat davant del nas i la cremeta del sol que el papa no va pensar a posar-li, jejeje.

A les baixades anava frenant per no fer efecte coctelera amb la nena i a les pujades qui em frenava era ella ;-) en una d'aquestes amb uns pedrots del quinze el carretó es va bolcar cap enrera i la nena es va enrecordar del dia que la vaig concebre :-P

El circuit curt era de 21kms, però entre la sortida neutralitzada i que literalment al preguntar a qui coneixia de l'organització em va dir "el quilometratge era més llarg però no t'ho vaig dir perquè sinó no haguessis vingut" és van convertir en 33kms i jo dient-li a la nena cada 2x3 que ja arribem, que ja havíem d'haver arribat...

A l'arribada la nena es va recuperar de tots els ensurts amb un fart de neules de xocolata, powerade del blau, galetes i a més va "gaudir" de l'espectacle d'una colla de paios sense robeta i depiladets gratant-se dels parts més nobles a les dutxes públiques amb vistes al cel de la piscina de l'Espluga.

Això sa mare si que no m'ho perdonarà mai :-P

Etna digués adéu i fes un petó!!! MUUUUUUA!!!

PD: Felicitar a l'organització per tot menys per les mesures ;-) i si podem i ens deixen l'any vinent repetirem amb dos ocellets al cistell. [by TONI & ETNA]

CRÒNICA MAR:

Dissabte tarda el Marc emboteix com pot les 2 bicis dins del "mini" ja que la "frago" està al mecànic i el twingo també!!!! paga extra a prendre pel sac, mecachins!!!!
Diumenge 6.30hdel matí , fem bosses mig esmorzem i anem cap a l'Espluga on ens trobem el Toni amb l'Etna, ens explica tot el que ha fet per poder arribar d’hora allí, bufffffffff!!!!!!!!! L'Etna amb careta de son deu pensar: papa que fem aquí tant d’hora???? i amb tanta gent??? però després de la cursa segur que va pensar; Això és massa, l’haguéssiu vist menjant-se les 2 neules  agafades una a cada mà, i regalimant-li la xocolata, estava moníssima. Toni tens una nena preciosa!!!! Bueno tornem a lo meu:
Anem direcció a Poblet amb temps neutralitzat, el cura fa la benedicció, 3 tocs de botzina i a pedalar a tota màquina!!!!!!!!
El marc hem fa d’urbà, hem diu; venga ara pujada, canvia plat, canvia pinyons, i es ell qui s’atura als controls a reposar-me el líquid. El primer avituallament, veig una noia.....penso......pedala pedala i no paris, que l’he de deixar enrere, i així ho faig apretant a fonduuuuuuuu!!!!!! AL segon avituallament hem diuen que vaig tercera, yupiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Segueixo sense baixar el ritme, m’engolo una barreta ja que portava 2h i havia esmorzat poquet, (2 galetes dinosaures) costa d’empassar i molt, però cap avall, si no tindré pajarón assegurat. Bec molt de líquid ja que el sol apretava i en 3 hores i algo més ens plantem a l'Espluga. Fan una entrega de premis bastant original i hem declaren la 3ª missatgera del Cister 2011. Ara el pròxim repte amb btt serà la VIP EXTREM, on l’any passat les vaig passar magres, però enguany segur que amb la machine que porto volaréeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!
Moltes gràcies per les felicitacions!!!!!!! muakis!!!!!!!!!!! [by Mar]


Classificacions
Publica un comentari a l'entrada