Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dissabte, 18 de juny del 2011

COL.LABOREM AMB EL REPTE SOLIDARI DE L’ALBERT GINÉ

Última hora: Avui dimarts 21 el Puça gairebé no pot ni caminar degut a la inflamació del peu, i per tant, no ha pogut sortir a fer l'etapa. Un equip de Roquetes ha anat a ajudar-lo. Esperem que el deixin com a  nou. Demostrem-li que no està sol, enviem-li ànims al seu blog.

Dilluns vespre: Etapa 10/15. El PUÇA ja està a les portes de la Seu d'Urgell. El peu li ha dit prou, però ell seguirà encara que sigui caminant. Ànims valent.
 

COL.LABOREM AMB EL REPTE:
Per als que no us heu assabentat, el nostre amic i company de fatigues Albert Giné “El Puça” de la UEC Tortosa, està intentant realitzar la volta a Catalunya corrent, més de 1.300 quilòmetres en 15 dies, amb la finalitat de recollir com a mínim 2.500 kg d’aliments pels nens del Sàhara.

Seguint amb admiració el seu esforç diari, hem vist que no ens podíem quedar de braços plegats i per tal de donar-li una empenteta, hem decidit obrir un centre de recollida d’aliments a Reus per donar servei als col·laboradors que no puguin desplaçar-se a la seu central de recollida, pavelló de Roquetes.

El centre de recollida és la botiga d’esports ARMOBAL del carrer Cambrils nº4 de Reus (977.75.03.59/mapa). Degut a revetlles i festius la data límit serà el dijous dia 23 pel matí.

NOTA: Els aliments han de ser de llarga caducitat tipus arròs, pasta, llegums, conserves, etc... i sobretot, sense envasos de vidre.

Dissabte dia 25, un equip d’Obrint  Traça es desplaçarà a Roquetes per participar en l’arribada de l’Albert i fer el lliurament de tot l’aliment aconseguit. (Si algú hi vol anar, que ens deixi un comentari)

Ànims Puça i ja veus que no estàs sol.

PD: Cada dia després de la dutxa i recuperar forces, l’Albert fa una crònica de l’etapa de la jornada. Si voleu saber quines aventures ha tingut avui, cliqueu AQUÍ

PD: La iniciativa ens la suggerit l'Eva de Castellvell, moltes gràcies.

PD: Agrair la participació en el projecte de la botiga Armobal.

PD: Felicitar la iniciativa dels dos obridors (Pere i Albert.B) que van fer un grapat de quilòmetres amb el protagonista el diumenge i dilluns passat respectivament. Van ser els seus grans d’arena i ara toca els nostres.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Hem republicat la crida. Deixo enllaç als fantàstics missatges que ens vau deixar el passat dijous i divendres. Ànims que el repte segueix.