Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dimarts, 8 de maig del 2012

CURSA DE BOMBERS VOLUNTARIS DE CORNUDELLA

L'Ester ens relata:

El dia 7/05/2012 es va disputar a Cornudella de Montsant una cursa de 26 Km i una altra de 15km organitzat pels Bombers Voluntaris.
Era un dia bastant calorós i Cornudella, així com Siurana estaven disposades a mostrar-nos un dels paradors més bonics de la primavera.
A les 9:00 del matí van sortir la cursa de 26Km amb ells l'Albert Buira, que faria una super 3ªposició en categoria sènior.
A les 10:15, amb el sol apretant de valent vam sortir els que faríem 15 Km. La veritat és que feia temps que no corria cap cursa i tornar a posar un cronòmetre en marxa, mirar de portar les bambes ben apretades, els mitjons finets per no passar calor als peus, les malles salomon que m'agraden com m'agafen les cames, una samarreta ultralleugera perquè no em pugui molestar cap costura. Tot a punt, la veritat no som gaires noies, no per això serà menys emocionant, ja hem passat el control de pas. Abans, ja he anat a trotar una mica, a fer quatre estiraments, em sento lleugera, m'agrada com em sento, intueixo que passaré set, així que m'emporto el bidó a l'esquena. Em ve un noi, i em pregunta si vol que em faci de llebre... i penso (si és una cursa per fer diumenge i em sincero a mi mateixa i em dic: m'ho he vingut a passar bé i a partir "lo just") així que li agraixo i li respons que millor cadascú faci la seva cursa.
El tret de sortida arrenca la cursa, m'agrada el ritme no és massa fort, de totes maneres una noia que sembla veterana ha marxat amb el grup dels del davant. Em conec, i sé que si surto molt forta i amb aquest ritme alt després em passarà factura, així que busco un ritme còmode que em va bé. De seguida sortim del poble i anem vorejant el pantà... mmm... recordo una cursa que vaig fer per aquestes terres, la veritat és que m'encanten les vistes, el terreny, la vegetació... em venen records d'aquella cursa, i intento pensar què podria millorar, ho tinc bastant clar: les pujades! Amb el Miguel hem entrenat les pujades, sé què he de fer: mirar al terra i amunt i agafar un ritme suau i constant...sense deixar que la meva ment em transmeti les pors... així avanço més... que si paro i camino, de seguida em trobo un noi em pot ajudar a marcar un ritme constant ja que a les baixades em flipo i a les pujades pillo, així que trobo el punt mig. Quan de sobte, trobem la super pujada (era la pujada que m'havia dit "el llebre" que hauríem de caminar... que casualment allí me'l vaig trobar, l'avanço) m'agafo els quàdridriceps i pujo, i pujo, i em vaig anant dient 1,2,1,2,1,2... són passos ferms, aplomats, segurs... em trobo gent que m'anima, gent que em diu que somrigui una mica, ho faig, i aconsegueixo, malgrat tot, disfrutar de la pujada. Arribo al poble de Siurana, miro el paisatge, quina passada, buff... quin regal! Em diuen que queden 8Km, i ara sí, és la meva... BAIXADA I GAS!! vaig baixant com mai, amb els braços controlats perquè les cames vagin trobant les millors pedres, m'han dit que em dosifiqui perquè després em trobaré la pujada que inicialment haviem baixat, no em fa patir:he dosificat, he disfrutat i ja estic entrant al poble de Cornudella, em trobo la gent fent el vermut i els nens jugant a pilota a la plaça, agafo la recta final on paro el crono amb 1h39min. M'he emportat a casa un super kit de CAP DE RUC i una placa molt xula de record per haver aconseguit la primera plaça sènior. Repte aconseguit m'ho he passat molt bé! [by Ester]

Veure i comprar fotos (aqui
Web cursa (aqui)