Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.

diumenge, 20 de maig del 2012

ULTRA TRAIL MENORCA 185 KM d+2.863m

Fantàstic pòdium del MARC amb la 2ona posició de la general amb 25h26m.

L'ENRIC també va aconseguir ser finisher d'aquesta prova amb 38h30m. El destí va fer que creues l'arribada acompanyat de la Montse, que estava competint al Trail Sud [91km d+1.124m] ja que les dues curses tenien el mateix arc d'arribada. La MONTSE va arribar 4a amb un temps de 14h30m. En aquesta segona cursa també hi teníem el NARCIS que va arribar en la 9a posició i un temps de 11h15m. La calor va ser un gran enemic dels nostres amics i el Narcis va necessitar una vista al CAP per problemes de deshidratació. No us perdeu la seva crònica.