Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.
dilluns, 2 de gener de 2012

TOR DES GEANTS – LES AVENTURES DE L’ENRIC

PRÒLEG

Les vivències d'una cursa de 333 km i un desnivell positiu de 24.000 metres no es poden explicar en una simple crònica.
Ja fa uns dies el MARC ens va exposar la seva ultra crònica, una redacció non stop, com el Marc. 
L’Enric ha fet també una ultra crònica, però per etapes, per poder-la pair bé. A través del seu bloc, ens ha tingut a l’espera de l’entrega de cada fascicle per saber-ne el desenllaç de cada jornada. A continuació us exposem tota la col·lecció completa.
Us aconsello posar el portàtil a la tauleta de nit i llegir un capítol cada dia abans d’anar a dormir. Així tindreu somnis plens aventures i qui sap, potser us animeu a realitzar, per aquest nou any, una cursa d’ultra fons i sentir en primera persona les sensacions que donen aquest tipus de curses i que enganxen a tanta gent.
Bona lectura a tots i gràcies ENRIC per la currada que t’has fet, ens has fet gaudir molt de la teva aventura. [L’administrador OT]
 Classificació  (132 hores, 28 minuts i 32 segons posició 149 de 300 finisher's)
Publica un comentari a l'entrada