Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dilluns, 2 de gener del 2012

TOR DES GEANTS – LES AVENTURES DE L’ENRIC

PRÒLEG

Les vivències d'una cursa de 333 km i un desnivell positiu de 24.000 metres no es poden explicar en una simple crònica.
Ja fa uns dies el MARC ens va exposar la seva ultra crònica, una redacció non stop, com el Marc. 
L’Enric ha fet també una ultra crònica, però per etapes, per poder-la pair bé. A través del seu bloc, ens ha tingut a l’espera de l’entrega de cada fascicle per saber-ne el desenllaç de cada jornada. A continuació us exposem tota la col·lecció completa.
Us aconsello posar el portàtil a la tauleta de nit i llegir un capítol cada dia abans d’anar a dormir. Així tindreu somnis plens aventures i qui sap, potser us animeu a realitzar, per aquest nou any, una cursa d’ultra fons i sentir en primera persona les sensacions que donen aquest tipus de curses i que enganxen a tanta gent.
Bona lectura a tots i gràcies ENRIC per la currada que t’has fet, ens has fet gaudir molt de la teva aventura. [L’administrador OT]
 











Classificació  (132 hores, 28 minuts i 32 segons posició 149 de 300 finisher's)

4 comentaris:

JOAN ha dit...

Enric,
Ja et vaig felicitar per la cursa i ara et felicito per la crònica. Ens has fet sentir la cursa des de dins. Feia temps que espera l'última entrega per poder-te publicar tota la saga al complet. Enhorabona i espero que el comptador del teu bloc tregui molt de fum...jejeje

Enric Terri ha dit...

Moltes gràcies per l'entrada Joan!! M'ha fet molta il·lusió. Sento haver tardat tant, com dic, se'm fa més dur escriure que caminar. Aprofito per felicitar-vos el 2012 a tots, obridors i seguidors. Ànims a tothom amb els projectes d'enguany. Ja ha començat el comte enrere!! I un urra pel President, Joan for President!!

AlbertB ha dit...

Enhorabona Enric!!!! Finalment has acabat una altre repte, diferent; pero un altre repte amb éxit: ensenyar el que es sent fent una proesa com el tor, d'esforç i superació!
Moltes gracies i feliç any nou

Pere ha dit...

Enric ets un Crack!!!
Molts altres si fem una cosa com el Tor, fem catacrack!!! :-P

Un crònica tant currada com la cursa, un cop més Felicitats!!!!!

Ara em pregunto, un cop has fet el Tor, que et queda així a lo grande? Et veig en 4 dies dient "faig Reus-Londres" tunel inclos :-P