Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dimecres, 11 de gener del 2012

LES NENES DE REUS AL INTERMÓN OXFAM TRAILWALKER


Bones a tothom!!!

Som la Txell, la Mar, la Patri i la Mònica i el pròxim mes de maig participarem en un dels desafiaments esportius i solidaris més grans del món: L’Intermón Oxfam Trailwalker. El desafiament consisteix en que per equips de quatre persones recorrin 100 Km en un màxim de 32 hores i sense relleus.

L'objectiu del Trailwalker és ajudar als més necessitats!. Per aquest motiu el nostre equip ha acceptat el repte de reunir tots els diners possibles per a projectes d’ Intermon Oxfam (mínim 1.500 euros). Ens ajudes?

Com pots col.laborar?
  1. Directament fent un donatiu a través del link que trobaràs en aquesta pàgina. Qualsevol quantitat és més que benvinguda, ja que tot suma!! No oblidis en deixar un missatge de suport i del 25% que podràs desgravar a la declaració de renta.
  2. Participant en les activitats que anirem organitzant e informant a la nostra pàgina del FACEBOOK.
  3. Reenviant aquesta pàgina als teus coneguts.
MOLTES GRÀCIES A TOTS pel vostre ajut solidari i fer realitat aquest gran repte!!