Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dimecres, 21 de setembre del 2011

TXELL, FINISHER "TRANSALPINE"

El passat dissabte dia 10, la Txell va finalitzar el seu gran repte d'aquest any, la Gore-Tex Transalpine-Run, prova de 274km i 15.436D+ en 8 etapes, creuant els Alps des d'Alemanya fins a Itàlia.
L'endemà, diumenge dia 11,  va començar la radiodifusió del Tor des Geants, i la seva gesta va quedar relegada. Des d'aquí, dedicar un espai d'homenatge a la Txell i a les seves super amigues. ENHORABONA!!!!





5 comentaris:

Pere ha dit...

Impressionants fotos, paisatges i el millor es que es veu que us ho vau passar molt bé!!!
Felicitats!!!

Enric Terri ha dit...

moltes felicitats Txell, vaya cracks!

JoanBq ha dit...

Txell and flowers, pel repte de l'any que ve, si us plau, que tingui seguiment en directe, sinó els de casa en aburrim molt!!!!...jejejeje Ànims i per la seguent.

Salut i cames

AlbertB ha dit...

enhorabona!! Ens agafara un infart Joan!! Mes seguiments en directe nooooooo....jajajaja
Molt bé txell and company! totes unes cracks!!

Vidi ha dit...

Quina passada Txell!!! T'envejo (sanament) de totes les teves grans gestes!!! memorable!!! salut, cames i molta sort, companya de feina, ets la millor!!!!!