Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dijous, 1 de setembre del 2011

CURSA D'ALFORJA "ELS NOSTRES PROTAGONISTES"

3a CURSA DE MUNTANYA "PUJADA A PUIGCERVER"


6 comentaris:

JOAN ha dit...

Bravo companys. Esperem crònica o comentaris de l'experiència.
Pel que he llegit a la fi és una cursa de muntanya, llàstima que no es visiti el cim del Molló (915m), per mi zona obligatòria i tècnica que mereix la visita.
Esio, aviat les arribades seran al rebés, tu al coll del fill.... jejeje.

Bona sort a Capafonts, sobretot a la retrobada Terri. Atenció canvi de recorregut, senderó al inici i un altre al final, amb tramu pel riu i pedretes. La resta igual. Vigileu possible tap al primer senderó a 400m de la sortida. SORT.

Pere ha dit...

Ok Joan!
Ho tindrem en compte, sobretot a la sortida, haurem de posar gas inicialment!!!

Enric Terri ha dit...

enhorabona màquines! i sort a Capafonts

AlbertB ha dit...

Enhorabona!! Quines fotos més xules!! Sort a Capafonts!! Amb els consells del Joan ja teniu mitja cursa a la butxaca!jajaja

JOAN ha dit...

Última hora des de Capafonts, degut a la prohibició d'ús de motoserres al bosc, el club esportiu Capafonts ha hagut de netejar els camins a mà, i no s'ha pogut fer a fondo, per tant, nou tram de l'ermita Barrulles-riu, ALERTA amb les soques tallades a pocs centímetres del terra i arrels.

Esio ha dit...

Joan, ya casi es así, Eric yae hace sacar la lengua!! No para y yo que estoy a medio gas, pues ya ves.
Gracias por los comentarios.
Mañana subimos el BAILONGO (Jabalee), una amiga suya y yo al Aneto! A ver si podemos hacerlo, dado que el tiempo previsto no es de los mejores.
Ya os contaré la aventura.
Un abrazo a todos.