Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dissabte, 9 de juliol del 2011

ULTRA TRAIL SOBRARBE [65Km D+3500m] "CRÒNICA MARC"

25 JUNY DEL 2011
ULTRA TRAIL SOBRARBE
65Km 3500D+ 3ºCLAS.

Una més per a contar.
Després d’una setmaneta amb 85Km a les cames, més algú de bici i natació, decideixo rematar aquesta setmana amb els 65Km de Sobarbe junt amb la Mar, tot i que aquest cop cadascú va córrer al seu ritme.
Vam pujar divendres tarda amb la furgo fins al castell d’Ainsa on vam recollir els dorsals i deixar bastons, ja ke t’els donaven al km24 quan iniciava la pujada.
A les 6h arranquem de la línia de sortida, els primers 24km eren pràcticament plans amb alguna sifonada que altre...Sense voler apretar la inèrcia de la cursa hem va plantar al km21 en 1h50’.
 km 24
A partir d’aquí començava el festival de pujada 3500d+ amb tan sols 44km.
Quan arribo a la Marató hem canten que vaig 5º, OSTIA!!!, que foto aquí 5º. 
 


Per detras, la Mar es va ajuntar amb la Reyes del UEC TORTOSA, que al final va decidir plegar a la Marató. La Mar va seguir fent 4ª noia. La van batejar com “EL RELOJ” per la constància en el ritme. 
No hi ha res pitjor que lluitar per les posicions davanteres d’una cursa sense haver descansat durant la setmana, si es que avui no era dia de batalla...Però be, la música sonava, i no hi havia altre, que ballar com fos...Una 5ª posició no es podia desmerèixer, encara quedava el més dur per davant i la veritat hem trobava força bé. La calor va fer molt mal.
Sortim del Km42 amb un xicot de Còrdova, que baixant hem va passar força ràpid, anava sense pals i remuntant el vaig anar despenjant...
 La Reloj
 
El Cordovès, company de cursa
Tirant, tirant a ritmillo, vam avançar a un corredor i només encarar última baixada d’uns 8km del Cordovès hem va tornar a passar, jo anava justet de gasolina...
A uns 2km per meta veig al final d’una recta de la sendera el Cordovès i davant seu el 3º classificat, vaig treure forces hi hem vaig llençar com si la vida mi jugués a pels dos, pensant ja en la 3ª posició, entrant per dins el poble vam anar fent canvi d’impresions, vull dir: ara tires tu, ara et deixo jo...A la recta final que picava amunt, al capdevall del poble vaig arrancar de darrera amb ràbia hi vaig entrar sol a meta, gaudint d’una 3ª posició que avui no tocava pas.

Pel que fa l’organització un 10+, ja que amb 30€ vam tenir:
Esmorzar previ cursa.
Avituallaments contundents.
Spiker a l’arribada amb musica a tota pastilla i un prat d’herba per geure.
Barra lliure de cervesa.
Dutxes i piscina.
Sopar complert.
Sorteig de moltíssims regals.                                                     By Marc.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lloc web

Fotos Ramon
 

1 comentari:

AlbertB ha dit...

Enhorabona de nou!menys mal que avui a la del llop t'has comportat perque si arribes a fer el mateix que a sobarbe, entre l'axaço que m'haguessis fet tu fent-me de llebre voladora i el calor que fotia una xixarra de collons! abans d'acabar la primera pujada m'han de vindre a buscar amb helicopter!! Perque hagues caigut plegat com un bacallà desalat!!jajaja
Molt bon entreno i ambient a la cursa!!