Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dimecres, 8 de desembre del 2010

SOPAR OT-2010

El passat divendres dia 3 vam realitzar el sopar fi de temporada OT-2010, amb un gran èxit de convocatòria.
Ja ens agradaria tenir aquest èxit d’obridors a les curses, però degut a les diferents disciplines esportives i estats de forma, això és molt difícil. Les úniques convocatòries on podem formar un gran grup són els sopars i festes, no sé perquè...jajaja.
Aprofitant que gairebé hi érem tots, farem l’etiquetatge de la foto per tal que ens coneixeu. Esperem al pròxim sopar poder veure noves cares, i sobretot, les moltes que no van poder venir.
Volem agrair la paciència de l'amo del Restaurant “Cal Vicari" de Mont-roig, ja que li vam despenjar els quadres i ens vam fer ocupes d’un endoll, per poder veure amb un projector les fotos de les expedicions a Himàlaia del Xavi i la Txell, per cert, molt xules i recordeu que encara esperem les respectives cròniques.

XaviA.-Albert-Toni-Pere-Iván-Akane
Enric-Xavi-Miquel-Joan-Txell-Isma-Olga-Antonio-Isa
Roberto-Marc-Montse-Mar-Núria

2 comentaris:

Lola Steiner ha dit...

Yupiiiiiiiii!!!

Pere ha dit...

Un cop fet el sopar,ens queda reunió entrenament nadalenc i ja saltem a calçotada.
Crec que al gener o febrer hauriem de fer un entrenament + sardinada o carnada d'esmorzar regada amb vinet!
Que no pari el ritme!
Salut,
Pere