Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dimarts, 21 de desembre del 2010

3er ENTRENU NADALENC O-T "CONVOCATÒRIA"

Ja ha arribat la tercera convocatòria de l’entrenament que fem cada Nadal per tal de cremar moltes calories i fer lloc per el Ultra Tiberi que ens espera aquests dies.
FITXA TÈCNICA:
Dia: 25 desembre fum, fum, fum.
Hora: 9:00 a.m.
Sortida: Casal de Vilaplana
Recorregut: Vilaplana-(Campanilles o Garrigots)-Mussara-Tosques-Vilaplana
Material obligatori: algun accessori que ens recordi que és Nadal.
Material prohibit: tot accessori que es pugui degradar pel camí deixant restes no biodegradables, com per exemple cintes d’arbre de Nadal, esprais de neu, etc...
Roadbook:
9:10 Tret de sortida
10:30 Foto Mussara
11:15 Arribada



L’any passat vam tenir la sorpresa de trobar-nos una gran resposta a la crida i vam aconseguir ser un grup molt nombrós. Un dels problemes detectats és que no tothom té el mateix nivell, i això representava nombroses parades per reagrupar el ramat. Com que la nostre prioritat és la gent, volem que vingui tothom, independentment del nivell, no és una competició. Per resoldre els temps d’espera proposem fer dos grups:

- ELS RENS DESBOCATS – Ritme trote / tomb llarg “Els Garrigots”
- ELS PARES NOELS CABREJATS – Ritme xinu-xanu alegret / tomb curt “Campanilles”

El tret de sortida provocarà un allau de rens desbocats deixant els Pares Noels amb tots els trineus i regals. Els rens desbocats, pujaran pel tomb llarg, “Els Garrigots”, sense amagus ni dreceres, i amb un ritme suau. Si arriben abans d’hora al punt de reunió, s’hauran d’esperar i es moriran de fred.
En canvi, els pares Noels molt cabrejats, es carregaran els trineus i regals a l’esquena i pujaran per Campanilles. Un cop arribats a la Mussara aprofitaran que els rens estaran bevent aigua del llac i els agafaran. Un cop lligats al trineus baixaran tots junts pel camí de les Tosques, amb parada al riu per si algú necessita un refrigeri de cames. Finalment, arribats a Vilaplana tothom cap al seu corral a prepara el dinar, el caga tió i el vers de Nadal.

Fins dissabte.

1 comentari:

Pere ha dit...

Amb el Toni i amb mi ja hi podeu comptar, ara intentarem ser puntuals, pq desprès com tot6hom tenim compromisos nadalencs!

Salut i bones festes!!!