Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dijous, 16 de desembre del 2010

100 MILLES HIMÀLAIA "LA CRÒNICA"


Com ja sabeu el passat més d'octubre la Txell amb les seves amigues Kittys van aconseguir realitzar aquest repte, cursa de 5 etapes amb un total de 100 milles per la serralada del Himàlaia a l'Índia.
Hem intentat per tots els mitjans que la Txell ens fes una crònica i no hi ha hagut forma, inclús amb mesures tan dràstiques com desconnexió del Facebook o prohibició al 2011 de fer curses de més de 5 km, però res ha fet l'efecte.
En canvi l'Elvira, una de les integrants de l'equip Kittys, ha realitzat una mega crònica amb tota mena de detalls. La seva lectura et fa sentir un participant més. Per donar-hi més emoció, ha fet una crònica per etapa. Amb la seva autorització us adjuntem les cròniques per tal que les gaudiu. Agafeu cadira i crispetes que això és llarg.

Pròleg

Etapa 1

Etapa 2

Etapa 3

Etapa 4

Etapa 5


Agrair a l'Elvira per aquesta crònica tan treballada i felicitar a totes les components de l'equip pel repte aconseguit i amb fantàstics resultats. Segur que juntes podreu assolir molts reptes més i com a fans que som, ja tenim ganes de compartir-los amb vosaltres. Per cert, pròxim repte de l'equip al 2011 GORE-TEX TRANSALPINE-RUN.

2 comentaris:

Elvira Carrasco Reyes ha dit...

Gràcies per compartir la crònica al vostre blog! Gràcies a tots aquells que han tingut la paciència de llegir-la o que tenen intenció de fer-ho! Una mica llarga, però amb carinyo, jeje

Pere ha dit...

Molt bona crònica i molt bona cursa la que vau fer totes 4!!!
Felicitats!!!