Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.
dimarts, 26 d’octubre de 2010

CURSA RIUDECANYES-CASTELL D'ESCORNALBOU [17kM D+619m]

La Inma ens relata la seva experiència en aquesta cursa del passat diumenge 17 d’octubre:

El dia va començar fred, molt fred. Arribada al punt de trobada, saludar gent, tots fèiem la mateixa cara de fred, i comença la cursa cap al Castell d'Escornalbou. Primer un tomb al poble per despertar les cames, tot seguit al pantà de Riudecanyes i una sèrie de pujades i baixades on tenia a Juana trepijantme els talons, continuem la batalla uns 3kms mes i ara sense pietat, pujada, pujada i... mes pujada, aquí Juana m'avança i em treu un bon tros que considero no podré recuperar. Per fi el Castell, un munt de gent animant, això em recarrega les forces, poder disfrutar d'aquest paisatge i a una temperatura perfecta no te preu. Així que començo molt animada la baixada, i mes que m'animo al veure les trialeres, aqui em deixo anar i avanço a bastanta gent, lo que m'anima encara més.
Arribem a Duesaigües i tot pla fins a l'arribada, uns 6 kms, que els disfruto moltíssim, un altre cop passem al costat del pantà, ningú m'avança, em trobo forta continuo i així fins l'arribada, Riudecanyes!!!
Prova superada, m'ho he passat genial, bones vistes i millor companyia i a mes quedo 3a. Que més li puc demanar al diumenge?
Cal dir que l'organització va estar a l'alçada de la cursa i va ser excel.lent també.
[by Inma C.]
+ info
Publica un comentari a l'entrada