Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dimarts, 30 de març del 2010

VII MARXA DE LA SELVA [67,7kM D+2.450m]

Aquest cap de setmana un grapat d’Obridors han participat en aquesta marxa, que degut al recorregut tan variat i exigent, any rere any, té més adeptes.

El nostre keniata MARC i els companys d’Alcanar va fulminar el record de la prova i marques personals. La cursa del Marc va ser de menys a més, realitzant una gran remuntada que el va portar a la segona posició de la general amb una marca de 7h06, a 4 minutets del campió Adolf Aguiló amb una marca de 7h02. En comptes d’una marxa semblava una cursa de muntanya que casi es decideix a l’esprint.
Les preguntes als foros són; algun dia es podrà baixar de les 2 hores a les maratons? i es podrà baixar de les 7h a la marxa de la Selva? Jo crec que amb màquines com aquestes, aviat les marques cauran.
La resta d’obridors, no van fallar. Seguint la traça del Marc, van aconseguir fantàstics temps, i la majoria rebaixant les seves marques personals. Destacar el paper de la Mar, primera participació i 3era dona arribada i del nostre company Roberto, que va rebaixar la seva marca de l'any passat en 2 hores.
Esperarem a veure si algun dels nostres participants s’anima a fer-nos una crònica i ens explica la cursa des de dins.

Salut [by Joan]

Classificacions

CRÒNICA D'EN MARC

1 comentari:

Pere ha dit...

Felicitats a tots els que vau participar!! I x les vostres marques!!!