Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




diumenge, 21 de març del 2010

RAID DE CAMBRILS 2010

Aquest dissabte s’ha disputat el Open Raid de Cambrils. Finalment Obrint Traça ha participat amb 2 equips mixtes amb el pseudònim de “RESTAURANT CAN PIÑAS” . La categoria realitzada ha estat la denominada Aventura (Total 52km, BTT 34,8km, Orientació urbana 3,5km, trekking 7 km, Kayak 3,75km i 2 circuit de cordes)

EQUIP 1: XAVI - ANA. Un error d’orientació en el primer sector de BTT els ha allunyat dels calaixos del pòdium, realitzant una merescuda quarta posició.

EQUIP 2: JOAN – TXELL. Un ritme constant i alegre i una orientació sense errors els ha portat al més amunt del pòdium.


Jornada molt divertida. Felicitar a l’organització pel recorregut i per les fantàstiques instal.lacions, amb dutxes d’aigua calenta!!! tot un luxe. A millorar, el retard amb les classificacions que va provocar una entrega de trofeus gairebé nocturn.

Agrair el suport moral dels amics David, Reyes i Ramon pel matí i de l’Albert, Marina i Etna per la tarda. [by Joan]

Fotos O-T

CLASSIFICACIÓ AVENTURA MITXE:
1.- JOAN/TXELL.....541punts......5H49'
2.- PEP/TXELL.....541punts.....5H58'
3.- KENNETH/TXELL.....541punts.......6H13'
4.- JABA-LEE/ANA......541punts.......6H36'

7 comentaris:

Toni ha dit...

Amb tants campions a OT haurem de fer un museu per tanta copa i a més tocant diferents disciplines.

Sou uns màquines tots plegats!!!

JOAN ha dit...

En aquesta cursa han trobat la solució a l’acumulació de copes. El trofeo era una coca de Santiago, és a dir, el premi lo porto dins de la panxa...jejeje

Pere ha dit...

Moltes felicitats!!!
I que no pari aquest ritme de copes x setmana, ni que siguin de cervessa :-P

Sou uns maquines!!!

mar ha dit...

ostres som l'equip més amopli de tot el baix camp tenim escaladors, corredors de mountain, maratonians, amfibis, orientadors, escaqueros.....som uns cracks!!!!!!!!!enhorabona pel pòdium!!!!!!!ueueueuueueueueeu

mar ha dit...

SOM L'EQUIP MÉS AMPLI DEL BAIX CAMP TENIM DE TOT:ESCALADORS, ORIENTADORS, BETETEROS, MARATONIANS, CORREDORS DE MOUNTAIN, AMFIBIS, ESCAQUEROS I COCINEROS,MOLES FELIÇITATS CAMPIONS!!!!!!!!!!!!!

JOAN ha dit...

Nosaltres vam fer el sector de kayak per la sorra. En aquesta foto Lo Joan i la Txell arrossegant l'home del mall PATIMENT

i en aquesta altra, disfrutant al nostre medi
DISFRUTAR

Xavalee ha dit...

El Joan i la Txell es van consolidar com una parella letal als raids, el rival a batre!!!Els demés encara em d'apendre molt, però a la proxima s'hauràn de posar el retrovisor a la bici per apretar quan ens veguien venir des del darrera.