Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.
diumenge, 21 de març de 2010

RAID DE CAMBRILS 2010

Aquest dissabte s’ha disputat el Open Raid de Cambrils. Finalment Obrint Traça ha participat amb 2 equips mixtes amb el pseudònim de “RESTAURANT CAN PIÑAS” . La categoria realitzada ha estat la denominada Aventura (Total 52km, BTT 34,8km, Orientació urbana 3,5km, trekking 7 km, Kayak 3,75km i 2 circuit de cordes)

EQUIP 1: XAVI - ANA. Un error d’orientació en el primer sector de BTT els ha allunyat dels calaixos del pòdium, realitzant una merescuda quarta posició.

EQUIP 2: JOAN – TXELL. Un ritme constant i alegre i una orientació sense errors els ha portat al més amunt del pòdium.


Jornada molt divertida. Felicitar a l’organització pel recorregut i per les fantàstiques instal.lacions, amb dutxes d’aigua calenta!!! tot un luxe. A millorar, el retard amb les classificacions que va provocar una entrega de trofeus gairebé nocturn.

Agrair el suport moral dels amics David, Reyes i Ramon pel matí i de l’Albert, Marina i Etna per la tarda. [by Joan]

Fotos O-T

CLASSIFICACIÓ AVENTURA MITXE:
1.- JOAN/TXELL.....541punts......5H49'
2.- PEP/TXELL.....541punts.....5H58'
3.- KENNETH/TXELL.....541punts.......6H13'
4.- JABA-LEE/ANA......541punts.......6H36'
Publica un comentari a l'entrada