Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.
dimarts, 16 de març de 2010

MITJA MARATÓ MUNTANYA MONT-RAL MARC I MAR (LES 6M)

La Mar ens relata:
Avui tinc el privilegi de tenir llebre.
S’aixequem esmorzem i anem a ficar benzina i direcció Mont-ral, pujant veiem neu per la vora de la carretera “això promet”. Deixem el cotxe a baix al camp de futbol i pugem al poble a buscar el dorsal, tornem a baixar (“jo ja estic cansada!!!”) El Marc xerra amb tot quisqui i jo mentrestant em poso el dorsal, preparo bambes…..Tret de sortida molt especial amb un Trabucaire, i comencen els kms passant per Farena, el Bosquet, l’Aixàvega , la Foradada… un paisatge fantàstic tot replet de neu, no m’ho esperava pas, un bon regal de la natura em permet disfrutar d’un esplèndid diumenge sumant-li el solet que fa, en fi una cursa que es mereix un 10.
Just a 200m de l’arribada al terra hi ha una placa de gel i jo passo pel damunt i PATAPLUM, de morros al terra, quina vergonya…i tothom mirant…..:) m’aixeco i arribo a la meta ben satisfeta de la meva petacada, rascada de cama i plena d’orgull d’haver fet la cursa!!!
Al final han sortit 21km en 2h28min.
A l’arribada espectacular “menjar” pizza, coca amb recapte, embotit…….cerveses....Entrega de trofeus i cap a Riudoms a dinar seguidament d’una migdiada de 2 horetes i a treballar per la nit, un dia molt ben aprofitat. [by Mar]

Classificació i web cursa
Sèniors
1 Jordi Pàmies Carrión 1h i 39m
2 Víctor Sans Monico 1h i 49m
3 David Lago Camps 1h i 52m
Veterans
1 Toni Arbones Escoda 1h i 43m
2 Germà Guarch Domènech 1h i 47m
3 Ángel Luís López Hernández 2h i 08m
Dones
1 Mayte Nadal Rubio 2h i 9m
2 Natalia Rakijluw 2h i 14m
3 M. Mar Alsina Llurba 2h i 28m

Publica un comentari a l'entrada