Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dimarts, 16 de març del 2010

MITJA MARATÓ MUNTANYA MONT-RAL MARC I MAR (LES 6M)

La Mar ens relata:
Avui tinc el privilegi de tenir llebre.
S’aixequem esmorzem i anem a ficar benzina i direcció Mont-ral, pujant veiem neu per la vora de la carretera “això promet”. Deixem el cotxe a baix al camp de futbol i pugem al poble a buscar el dorsal, tornem a baixar (“jo ja estic cansada!!!”) El Marc xerra amb tot quisqui i jo mentrestant em poso el dorsal, preparo bambes…..Tret de sortida molt especial amb un Trabucaire, i comencen els kms passant per Farena, el Bosquet, l’Aixàvega , la Foradada… un paisatge fantàstic tot replet de neu, no m’ho esperava pas, un bon regal de la natura em permet disfrutar d’un esplèndid diumenge sumant-li el solet que fa, en fi una cursa que es mereix un 10.
Just a 200m de l’arribada al terra hi ha una placa de gel i jo passo pel damunt i PATAPLUM, de morros al terra, quina vergonya…i tothom mirant…..:) m’aixeco i arribo a la meta ben satisfeta de la meva petacada, rascada de cama i plena d’orgull d’haver fet la cursa!!!
Al final han sortit 21km en 2h28min.
A l’arribada espectacular “menjar” pizza, coca amb recapte, embotit…….cerveses....Entrega de trofeus i cap a Riudoms a dinar seguidament d’una migdiada de 2 horetes i a treballar per la nit, un dia molt ben aprofitat. [by Mar]

Classificació i web cursa
Sèniors
1 Jordi Pàmies Carrión 1h i 39m
2 Víctor Sans Monico 1h i 49m
3 David Lago Camps 1h i 52m
Veterans
1 Toni Arbones Escoda 1h i 43m
2 Germà Guarch Domènech 1h i 47m
3 Ángel Luís López Hernández 2h i 08m
Dones
1 Mayte Nadal Rubio 2h i 9m
2 Natalia Rakijluw 2h i 14m
3 M. Mar Alsina Llurba 2h i 28m

4 comentaris:

JOAN ha dit...

Felicitats una altra vegada Mar i espero que no sigui l’última. En aquest pòdium, al costat de bous com lo Toni i companyia, ja fas pooorrrrrr!!!!!!
En aquest pas aviat avançaràs l’autobus de la Repsol...jejejeje

mar ha dit...

jejejej!!! ets la conya!!!gràcies!!!!!!

Lola Steiner ha dit...

Maquina!!!!! Enhorabona!!!!

Pere ha dit...

Molt bé Mar, comptes curses per copes!!!
Salut!!!