Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dilluns, 1 de març del 2010

MITJA MARATÓ DE CAMBRILS

Comencem a penjar cròniques ja, que sóm dimecres!!!
Toni fent contracrònica:
10,9,8,7,6,5,4,3,2,1....Comença la mitja amb confeti com un cap d'any i tots emocionats tirem cap avall amb unes ganes que a l'arribada no hi seran, però entre el km1 i 2 un de nosaltres torna enrera per un dels costats és el torpedo del Runnersworld (Paul Sie kwasi), és tan bo que devia anar a fer el quinto i les patates abans de suar la samarreta.
Xino Xano completem el primer tomb i al baixar la riera per l'altra banda miro cap a l'arc d'arribada i em sembla veure al Roberto -però si està corrent a Miravet??? te un germà bessó???- quan abans de tornar al circuit inicial ens desvien a la dreta cap a una rotonda per fer el km de més per completar la mitja me'l torno a trobar -no era el Roberto, és el seu clon a l'equip verd i blanc de les Borges Blanques- i de més a prop ja me n'adono que no te la planta del Roberto ni el seu correr talentòs, això si portaven el mateix pentinat ;-)

Un cop tot ha acabat comença la part més dura de la competició signar autògrafs i fer-se fotos amb els admiradors, aquí en teniu un petit tast de l'Ivan i jo accedint a les peticions dels amateurs.
PD: Quina rialla d'orella a orella se'm va posar la vaig portar així tot el dia.





Pere diu:
Esmorço 2,5 croissants jejeje, desprès d'aconseguir sortir amb el Roger vestidet i equipat, arribem 10' tard a l'hora de la quedada, però no soc l'únic :-P

Fem les fotos de club, ara que encara estem amb bona cara i ens mantenim força drets.

Ens dessitgem sort, fent un crit de guerra i cap a la sortida. Ens situem Toni, Lluis i jo al 1er terc de la gent, però sense estar a primera fila.

Surto sense presses i amb bon ritme, anant agafant a gent coneguda, i saludant i donant anims. A primer que veig és el Martin Fiz, el meu idol esportiu, i per molts considerat el millor maratonià que ha donat la peninsula. Arribem a Vilafortuny, on fem el gir, i això ens permetra anar creuant-nos i animant-nos entre amics, coneguts i gent del club.
Vaig bé, i m'he posat en un grupet on porto una bona llebre d'Avila, però al girar cap amunt al km9, veig que no el puc seguir i a la 1era pujada a la linia d'arribada em despenjo suaument, al mateix temps que m'animo al veure al Roger i faig una salutació sense aturar-me. Anire encarà amb bons ritmes, no sense patir, fins al km 16, quan ja tornant, el vent dona de cara i així seguirà cada cop més fort fins l'arribada, i amb una lluita personal per no passar de 4'/km, que sols perdo durant un km, em planto a la recta d'arribada amb anims de la familia i amb un temps de 1h20'43'' i 25ena posició. Molt feliç pel millor temps en mitja del darrer any i mig. El forerunner ha marcat 21,03km.
[by Pere]




La Mar ens relata:
MÀXIMA REPRESENTACIÓ OT A LA MITJA DE CAMBRILS

Avui ha estat un dia molt especial , 12 valents hem participat a la multitudinària mitja de Cambrils on tots ho hem donat tot i més , varis de nosaltres hem fet marca personal.
A les 10 del matí s’ha donat tret a la sortida previ fotografia de grup, hem donat 2 tombs al circuit vorejant tota l’estona el port de Cambrils i suportant una miqueta de ventet, a la segona volta, mentre uns pujaven els altres baixaven i ens animàvem mútuament, a la segona volta (Km 10) m’esperava el Marc qui m’ha fet de llebre i assistència juntament amb el Joan Blanco de runnersworld la resta dels 11km, marcant-me cada estona a quant tenia que anar i poder aconseguir així la meva marca personal rebaixant 4minuts.
Un cop acabada la cursa una bona dutxa i un magnífic i esplèndid dinar a CAN PIÑAS!!!!
Psd: gràcies al/la sogre per venir-me a animar, ma fet molta il•lusió!!!
Fins la pròxima!!!!!!!!!
[by Mar]

Fotos OBRINT TRAÇA
Classificacions
Video per hora arribada
Fotos Sortida, Cursa i Arribada per temps

4 comentaris:

JoanOT ha dit...

Akest ekipassu fa por. Felicitats a tots per fer l'equip una mica més gran.

Salut i milles.

Lola Steiner ha dit...

Yupiiiiiiiiii!!!!!!!!!

joanOT ha dit...

Sort que heu mirat el forn, que ja feia olor a cremat!!!!!
Felicitats a tots, es nota que vau gaudir a tope del dia. Per la pròxima no fallo. FELICITATS als papis del ROGER per la super equipació OT que li han fet. Hi ha molts pares que corren a vestir lo fill del Barça o del Madrid, però pocs d’Obrint Traça. A qui es nota els veritables colors dels papis. Ara a esperar que aquest sentiment de colors arribi al cor del roger.

Salut

Toni ha dit...

Quin festival de verd i no ho dic pel d'ICV (el vau veure suant la cansalada) sinó per la marea verda que inundar Cambrils. VISCA OT!!!