Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dilluns, 17 d’agost del 2009

ENTRENU VILAPLANERU 100% O-T

El dimecres passat, els nostres companys del Trote ens van deixar penjats. Així que els 6 obridors que ens vam trobar puntualment a la cita setmanal, vam fer un entrenu 100% O-T, i aprofitant que el Marc portava càmera, us ensenyarem què vol dir això.
Els ingredients que ha de tenir aquest tipus d’entrenament són:

Diversió i bon humor














Intentar utilitzar els camins menys freqüentats, i a vegades implica obrir noves traces















Gràcies a aquests camins, pots trobar nous racons per descobrir















i unes vistes espectaculars















Sempre que sigui possible, també ens agrada afegir-hi algun grau equipat















I si trobem una bona balma practiquem les posicions per fer un futur pessebre vivent














I per arrodonir l’entrenament banyet al riu (Tosques). D’això no tinc fotos. El fotògraf tenia tanta calor que es va ser el primer en banyar-se i no va pensar en fer la foto. Tenim un bany pendent per poder-vos-ho ensenyar.

Aquests són els ingredients per un bon entrenament, que per a mi, és molt més divertit que fer sèries. Per això ens agrada tant de pujar a Vilaplana, una zona plena de possibilitats i a 15 minuts de casa. Si encara penseu que no estem bojos i voleu venir, esteu tots convidats a provar-ho. [by Joan]

3 comentaris:

Joan ha dit...

Perdoneu amb els salts de línia, però porto un munt d'estona barallant m'hi per solucionar-ho i no me’n he sortit.
Llàstima que no tinguem material fotogràfic de tots els entrenus. Serien un reportatges flipants.

Pere ha dit...

Ja tens raó Joan quan dius que es mes divertit que fer series!!! Però quan toca fer-les toca, i en asfalt si busques un ritme elevat, són necessaries.

Ja ticn ganes de entrenar i correr per gaudir! A partir del 1 d'octubre tornare a trepitjar muntanya, ni que sigui per anar a buscar bolets :-P
Molt xules les fotos!!!
Salut!

jaba-lee ha dit...

Tot té el seu costat, jo estic pensant en fer San Sebastián seriosament, així que em convindrà incloure series i tests al entrenament, ja en parlarem Pere.