Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dilluns, 17 d’agost de 2009

ENTRENU VILAPLANERU 100% O-T

El dimecres passat, els nostres companys del Trote ens van deixar penjats. Així que els 6 obridors que ens vam trobar puntualment a la cita setmanal, vam fer un entrenu 100% O-T, i aprofitant que el Marc portava càmera, us ensenyarem què vol dir això.
Els ingredients que ha de tenir aquest tipus d’entrenament són:

Diversió i bon humor














Intentar utilitzar els camins menys freqüentats, i a vegades implica obrir noves traces















Gràcies a aquests camins, pots trobar nous racons per descobrir















i unes vistes espectaculars















Sempre que sigui possible, també ens agrada afegir-hi algun grau equipat















I si trobem una bona balma practiquem les posicions per fer un futur pessebre vivent














I per arrodonir l’entrenament banyet al riu (Tosques). D’això no tinc fotos. El fotògraf tenia tanta calor que es va ser el primer en banyar-se i no va pensar en fer la foto. Tenim un bany pendent per poder-vos-ho ensenyar.

Aquests són els ingredients per un bon entrenament, que per a mi, és molt més divertit que fer sèries. Per això ens agrada tant de pujar a Vilaplana, una zona plena de possibilitats i a 15 minuts de casa. Si encara penseu que no estem bojos i voleu venir, esteu tots convidats a provar-ho. [by Joan]
Publica un comentari a l'entrada