Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.
dilluns, 20 de juliol de 2009

ULTRA TRAIL SERRA DE MONTSANT (24/10/09)

Per fi tenim un ultra trail a prop de casa. Una oportunitat que hem d’aprofitar. Desprès d’uns dies d’espera, avui els organitzadors han publicat la informació d’aquesta nova prova que se celebrarà el cap de setmana 24-25 d’octubre amb sortida i arribada a la població de Cornudella del Montsant.

+info: ULRA TRAIL SERRA DE MONTSANT [95km D+3.200m]


L’objectiu és fer el tomb al parc natural del Montsant enllaçant tots els pobles existents a les faldilles d’aquesta majestuosa serralada, en un traçat circular de 95 km, un desnivell positiu de 3.200 metres, i un tremps màxim de 27 hores. La bellesa de l’entorn i el fet d’estar a tiro de pedra de casa, en fa una prova molt aconsellable. També és una oportunitat pels nostres familiars, companys i amics per descobrir que és un ultra trail, ja que la prova té un fàcil seguiment per carretera.
La cursa tindrà un germanet, el TRAIL SERRA MONTSANT [31km D+1.000m].

Animeu-vos que teniu 3 mesos per entrenar. [by Rastrejador]

IMPORTANT; dia 25 de juliol, inici període d’inscripcions (màxim 300 persones)

Inscripcions
Publica un comentari a l'entrada