Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.
dilluns, 6 de juliol de 2009

ULTRA TRAIL I TRAIL D'ANDORRA [????km D+/-????m]

Un grup bastant nombrós d’obridors ens vam presentar a les 12 de la nit del divendres per intentar superar aquesta prova tant dura. Per davant 105km, D+7.700m i 38 hores de nonstop. Els ànims de l’equip a la sortida estaven eufòrics, sobretot desprès dels comentaris de molta gent dient-nos que ens segueixen pel blog (salutacions seguidors). Però una tempesta a les 4 hores de la sortida va neutralitzar la cursa, agafant l’equip davanter al coll de la Botella i al refugi del Coma Pedrosa, altres al cim esquivant llamps i trons, i a la majoria al refugi del Pla de l’Estanc, on 300 persones tremolàvem de fred sota la pluja. Un autèntic caos. Al cap d’una hora es va reprendre la prova, però amb constants canvis de recorregut i molt i molt i molt d’asfalt. Una llàstima estar al país dels Pirineus i fer tants km d’asfalt. Va ser una prova duríssima, sobretot pel cap, ja que el fet de no saber on anàvem, quants quilòmetres faltaven, on estaven els avituallaments van posar a prova les ments més dures, provocant una allau d’abandonaments.
Tot i aquests inconvenients, 5 de 7 obridors van aconseguir acabar aquesta prova tant dura, demostrant que tenim uns caps a prova d’ultres.

OBRIDORS FINISHERS:
Marc (7è de la general!!!!)
Xavi (finisher tot i arrossegar un esquinç al turmell durant tota la prova)
Txell i Roberto (ja van demostrar a la Montserrat-Reus que són un equip imparable)
Antonio (tot un expert en llargues distàncies)

OBRIDORS OUTs:
Joan (Control de la Comella: problemes estomacals i els constants canvis de recorregut han pogut amb mi)
Miquel C. (Refugi del Pla de l’Estanc: l’aturada sota la pluja i el fred el van guanyar)

Classificacions ULTRA

TRAIL D’ANDORRA.
Dissabte al matí, paral•lel a l’ultra, és va disputar un Trail de 30 km, però finalment també va ser escurçat a 20 km. La Mar hi va participar aconseguint finalitzar la prova en la posició 13 de les feminas. Tota una proesa si considerem que aquest és el primer any que corre.

ÀLBUM DE FOTOS D'O-T

Fotos del Roberto i vídeo de la sortida

WEB DE LA CURSA

Crònica del Kilian

Crònica del Monrasin

PD1: Si algú vol exposar la seva crònica, fotografies o simplement suggerir un canvi, que es posi amb contacte amb els editors.

PD2: Aquesta setmana al programa “Temps d’aventura” del Canal 33, faran un ampli reportatge de la prova. No s’ho perdeu, dijous dia 9 a les 22:25. + info

PD3: 07/07/09 segons l'organització ULTRA = 85km D+5.500m i TRAIL = 17 km D+950m.
Publica un comentari a l'entrada