Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.
dilluns, 13 de juliol de 2009

CURSA DE SIURANA 2009 [21KM D+1.200m]

En espera de que les fornades de cròniques surtin i com que un servidor estava a un control fent fotos de TOTHOM, doncs les he penjades [by Jaba-lee].

FOTOS ( CURSA de SIURANA )

Primera fornada "La coca de pinyons d'en Marc".
Diumenge 12 de Juliol a Cornudella del Montsant.

6:30am
La Mar i jo, després d’anar a dormir a les 2h per un sopar familiar, mos eixim. 2 Kiwis i un plàtan son l’esmorzar d’avui, dues horetes abans de la cursa.

8:15am
Arribem a Cornudella City, salutacions i retrobades amb els companys de malaltia corredorenca, amb cares que feia temps que no veia. Gent ràpida, com en Toni Calderón, Xavi Prim de Mas Virgili, etc...La sortida seria ràpida i faria mal segur.

9:00am
Sortim neutralitzats, tot i que al xofer se li enganxa el peu al gas, anàvem a 13Km/h !!!.... Enfilem el camí de baixada i GASSS...Tots arranquen com galgos, a en Toni Arbonès i altres males herbes que ràpidament perdo de vista, tot i que la festa es molt llarga i acaba de començar....Allí hi havia molta aigua, deia un company de l’Ebre (LOTERIA, foc de palla....diga-li com vulguis).

Un parell de kilometrillos i s’acaba la bona vida, n’hi ha que casi que han cremat tot el que portaven....Amunt, remuntem la sendera cap a Siurana.....Jo pegat al Narcís Querol, normalment més fort que jo, però avui, ben recuperat d’Andorra, els globuls vermells estan a tope i l’aguanto sense patiment....Anem passant gent, hem deixo portar... 30’ i Siurana, avituallem i empitonats avall per la sendera de la trona....Xerrem una mica, comenta que te bessons molt carregats, jo, em noto amb moltes ganes i una mica frenat, el passo i GASSSS fins al riu, un gelet per mantenir la compostura i amunt direcció Gallicant.

A la pujada atrapo a un altre corredor que se m’apega fins dalt, on agafem una pista rodadora però que pica amunt, poc a poc, amb la marxeta me'l vaig deixant....Com disfrutes quan estàs bé, és una passada.

Tornem a agafar sendera, aquesta tècnica i vertical fins al riu, on el creuem, aigua fins la cintura. L’anem remuntant pel seu llit, per damunt de cantos rodats i zones d’aigua anant sucant el peu dins i impossible de trobar ritme, sinó més aviat de perdre’l i fondret....Però, coneixedor del circuit, ja que l’havia fet el dijous, em relaxo, usant aquest tram com a zona de recuperació....ja que vaig molt bé i només toca rematar la feina, que es el meu fort.

Tornem a enfilar la sendera de la trona que havíem baixat anteriorment, però ara en sentit positiu. Però....., abans de sortir del riu, no veig cap control i necessito aigua.....M’estiro a terra, traguet al riu i amunt.....El control era a 15m. Pujo bé, caminant ràpid i quan afluixa trotant....Passo un corredor de la UEC Tortosa, li bullia l’aigua del radiador. Em motivo més i arribo a dalt, més aigüeta i avall cap a Cornudella hi falta gent...... Encara falta l’últim tram de pista de pujada, uns 2Km, on deixo el que portava amb mi, n’atrapo a un altre que l’havia deixat el Toni Arbonès, atrapo el Toni baixo una marxa i em poso al seu darrera, anava pletòric, sabia que calia guardar un pelet de força per aquesta última pista ascendent....Ja érem dalt i al planer, el passo suau i veig que no segueix....Ell havia sortit molt fort i la gasolina, hi ha la que hi ha, i quan s’acaba, toca espenyar !!! Arribo a meta amb la gasolina justa, a res del Toni Calderón. Finalment una 4ª posició molt i molt gratificant.
Seguidament, fruita fresca, amanida de pasta i un banyet a la fantàstica piscina d’aquesta tranquil•la població, a peus del Montsant. [by Marc].

Segona fornada “Els croissants del Pere”:
Em llevo a les 6:40, cap a la fleca, on menjaré 6 croissanets i un tallat.
A la recollida de dorsals ràpidament localitzo els colors verd i blans que ens delaten.
Començo la cursa sortint per la meitat, i deu n'hi do com es comença per ser neutralitzat, crec q el cotxe no tenia 1era. Surto amb botella aigua a la ma , per evitar patiments excessius que la cursa era molt llarga i no volia prendre mal. 1era pujada, ja comencen a caminar, i jo amb l’intermitent demanant pas, i adelanta que adelantaràs. Arribo a Siurana, m’acabo la botella, n’agafo un altra i a la baixada em comencen a passar algun d’aquests suïcides que hi ha per la muntanya. Jo baixo al rum run, darrera 2 corredors k van al meu ritmet. Als q m’han adelantat, els durarà poc l’alegria, pq a inicis 2ona pujada ja els passo, excepte 2 que seràn companys de guerra (Ramon del Mas Virgili, i Ramon d’Alcanar), aquests els reagafo bastant amunt i se m’ajunten a la pista, desprès ve baixada forta i els deixo passar i en un plis ja no els veig, adelanto a un dels ploms q encara és més poruc que jo, i li dic q ja fa bé, q no es qüestió de trencar-se la crisma. Atravessem el riu fins la cintura, bon refresc, i pel tram pedregos m’apropo als 2 Ramons, i just abans de la pujada els agafo i els deixo, però com hi ha trams de caminar, terra estil escalons, no els distancio. A la part final, veig que un em segueix a prop, a la baixada el notaré darrera, però en els trams de pujada el distancio mínimament. Ens plantem a la 2ona d les 4 pujadetes finals, i aquí, es queda enrera, trenquem pels avellaners, i en una pista de pujada, abandona la persecució, queda una baixada i la faig ràpidet per evitar sorpreses, no el veig ni sento, i faig la darrera pujada, asfixiant, ciment calent, i últim esforç fins l’arribada, 12è classificat, una posició davant del 13 que té un pernil de regal, catxis!!! Pq no m’hauré deixat avançar...
Arribada, on ingereixo líquids i síndria sense parar, i una amanida de pasta. Arribo a casa i peso, 2,5kg menys del que peso avui. Flipant!!! [by Pere].

ASSISTENTS OT:
MIQUEL
OSCAR
PERE
ALBERT (CERVATILLO)
TXELL
MAR

ANIMACIÓ OT:
XAVI (JABA-LEE)
MERCE

Classificacions i + info

Publica un comentari a l'entrada