Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dijous, 28 de maig del 2009

CURSA DE PAÜLS [23,1KM D+/-3.800m]

El Marc ens relata:
Diumenge-24 de Maig a Paüls.

6:45am Sona despertador.

7:30am Havent esmorzat pa torrat amb melmelada i suc de taronja, hem recull l’Albert Giron amb la seva furgo i cap a terres de l’Ebre.

8:45am Sortida de les noies mentre fem el cafetó amb la màquina expres (de bar) que l’organització ha plantat damunt una taula a línia de sortida.

9:45am Sense haver pràcticament calentat, sona el “pistoletazo” de sortida, empitonant el poble cap avall per a tornar-lo ha remontar tot i començar a posar el personal al seu lloc. Hem trobo bé, hi la sortida brusca no sé m’atreganta gaire, fent els 2 primers kilòmetres amb en Toni Arbonès, que seguidament marxa.

-La primera pujada, amb 800positius del tirón, tot i notant-me molt be cardiobascularment, hem carrega molt el tendó d’equiles i la part inferior dels bessons que no hem deix apretar la marxa hi he d’anar regulant fins a coronar la Mola Grossa.
-Al trencar avall, Km6, de seguit hem marxa la tensió acumulada i vaig apretant, tot i que amb compte a les zones mes tècniques, ja que encara porto bendadge taping al turmell i no tinc ganes d’engegar-ho tot a norris........ Frec a frec amb en Biel de Mas-Virgili, que corríem junts amb BTT i ell hem guanyava....... Finalment el deixo enrere.

-A partir d’aquí anem fent pujades i baixades d’uns 300m de desnivell per senderes tècniques coronant 5 pics més, fins al Km18 a partir del qual afrontem l’última baixada, on porto l’Arturo Sanz de l’Alcanar enganxat darrera (l’havia adelantat a l’última pujada), amb l’alè al clatell vaig apretant cara avall, per un sender molt corredor, amb bon ferm que m’afaboreix imposant ritme fort.......Passem a un corredor que semblava parat del ràpid que baixàvem...... Ensec ja no notava l’alè, li dono un tomb mes de rosca i ja anava sol fins a l’entrada del poble que veig en Narcis Querol, corredor millor que jo en totes les proves disputades i 4º de la copa...... Segueixo apretant, però em falten metres per a poder-lo atrapar, s’em queda a 2 segons.
-Finalment meta amb 2h40’ i 17ºposició, molt satisfet per lo sencer que hi arribo, sense pagar el desgast de la setmana anterior i anant progressant prova rere prova.

-L’Albert, que s’estrenava amb curses d’aquest calibre, fa un carrerón (3h22), sencer i content amb ganes de tornar-hi.

12:30pm Dutxa d’aigua freda descontracturant i cicatritzant per algú que altre.

13:00pm Entrepà de botifarra i llonganissa boníssim.

13:30pm Carreguem unes caixes de cireres de la terra i un pot de mel i fem la vuelta a casa.

[by Marc]

+ Fotos i classificacions