Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




diumenge, 25 d’octubre del 2009

ULTRA TRAIL SERRA DE MONTSANT [105KM D+3.185M]

Resultat impressionant de l’equip Obrint Traça en aquest Trail. El Marc primer classificat de la general masculina i la Mar i la Txell segona i tercera respectivament de la general femenina. La resta d’obridors han demostrat que son d’una altra pasta, essent tots FINISHERS en una prova, que la forta calor i el trenca cames continu del circuit, va fer abandonar a més d’un 28% dels participants.
Pròximament publicarem les cròniques.

Classificacions

Classificació masculina:
1.- Marc 11:20
.
7- Joan 14:42
19- Joan Baptista 17:25
20.- Antonio 17:25
26.- Enric 18:13
28.- Jordi C. 18:13
38.- Roberto 20:20










Classificació femenina:
1.- Montse Sisteré 17:12
2.- Mar 18:35
3.- Txell 18:52














CORRECCIÓ DE L’EDITOR.

Em vaig deixar la publicació del quart pòdium de l’equip!!!!!. Paral·lela a la Ultra es va disputar un Trail de 32km i D+1.000m. La nostra companya Ester Terri va fer un merescut tercer lloc de la general de femenina. Felicitats campiona i perdona'm el descuit .







PREMSA
Diari de Tarragona, El 9 i El Punt
El Punt Digital
CórrerXmuntanya

5 comentaris:

MARC ha dit...

Felicitats NENETES OT !!!
Mar, tenia por de que ho passessis malament, al final només has patit una mica al final, però la glòria obtinguda o compensa sobradament.

T'ESTIMO I ME N'ALEGRO PLENAMENT !

Davidph ha dit...

Muchas felicidades a todos los chic@s OT. Sois unos verdaderos cracks!!!!

koanito ha dit...

Felicitats Marc!!
Felicitats Nenetes OT!!

Rastrejador ha dit...

Felicitats Marc. Ens has fotut una marca que ja no ens plantegem ni intentar de batre-la.

Felicitar a les nenes OT, sobretot a la Mar, que en la seva estrena en llarga distància ha aconseguit una satisfactòria segona posició.

Felicitar a tots els obridors i finishers, el que sembla una excursió llargueta, a causa de la calor i el constant trenca cames, es va convertir en una prova on la gent queien com a mosques.

Toni ha dit...

Quin goig veure tant d'OT damunt del podi, jo ahir creia que només havia mullat el Marc però les xiquetes també han fet de les seves.

I el Joan ha fet posició de diploma amb un gran temps.

Felicitats a tots.