Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dilluns, 19 d’octubre del 2009

HORES PRÈVIES AL UTRA TRAIL SERRA DEL MONTSANT (UTSM)

Aquesta setmana es disputarà l’Ultra Trail Serra del Montsant (UTSM). La prova consisteix en fer el tomb al parc natural de la Serra del Montsant, enllaçant tots els pobles del voltant i de quan en quan, entrar a l’interior de la serra per descobrir alguns dels millors racons, graus, ermites i punts més alts.
+ INFO
L’orografia del terreny, permet fer un ampli seguiment de la prova amb fàcil accés. En cada poble es pot esperar el pas de corredors, i en la majoria de casos, amb temps d’espera inferiors a les 2 hores. Una bona forma de passar el dissabte. En el següent enllaç, trobareu tota la informació i ubicació dels controls de pas. (Dades Tècniques)


Pels qui no estigueu massa convençuts de participar-hi, i amb moltes places encara disponibles, us deixo el reportatge fotogràfic de l’entrenament que vam fer aquest diumenge d’una part del circuit. Ja veureu, que la zona val molt la pena, amb trams de senderó, pistes, pujades, baixades, graus i molts i molts pobles, i sobretot, les fantàstiques vistes del Montsant.

FOTOS DEL TROTE 18/10/09 MONTSANT

Recorregut:
La Vilella Baixa (cotxe1) - La Figuera – Cabacés – La Bisbal de Falset – Margalef – Cim de la Cogulla – Escaladei (cotxe 2)