Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dimarts, 15 de gener del 2013

Cursa dels Cingles (Vilaplana 2013)

Ja tenim nom i data!!!

Aquest 2013, Obrint Traça, amb la col·laboració del CE Aritjol, muntarem la primera edició de la cursa dels Cingles.

Aquesta cursa, amb sortida i arribada a Vilaplana,que tancarà el calendari Tretzesports de curses de muntanya i el calendari de molts corredors de la provincia i fora d'ella, es disputarà el 1 de desembre del 2013.



Constarà d'un recorregut molt exigent, amb una distància aproximada de 30 quilometres i més de 2000 metres de desnivell possitiu, recorrent tots els cingles de la Mussara, i altres llocs ben enblematics de la zona, i trepitjant el minim possible, els camins que ja molts coneixem.
La majoria del circuit, serà seguint senderons, alguns recuperats i ben be es pot dir que seguirà la traça extrema que algun dia va obrir un senglar, i ara serà netejat per tots vosaltres.

Paral·lelament, el mateix dia, s'organitzaran una cursa curta i caminada, d'uns 14kms i uns +850 de desnivell, que tot i mantenir el mateix format que la cursa que es venia fent a Vilaplana els darrers anys, el recorregut passarà per zones totalment desconegudes, on podreu gaudir de racons que la majoria no haureu vist mai fins que hi passeu.

Ja la podeu apuntar al calendari

Mes informació ben aviat!!!

1 comentari:

JOAN ha dit...

Una possible foto dels cingles http://twitter.com/meteoprades/status/290425111633354752/photo/1