Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




diumenge, 6 de gener del 2013

Crònica Sant Silvestre Marc

El OT Marc, que ara corre defensant els colors del Borges Trail, ens ha passat la crònica de la Sant Silvestre:



CRÒNICA

Aquest passat 31-12-2012 s’ha celebrat la
9ªCursa de Sant Silvestre de Tarragona,
com a última cursa per a despedir-nos del 2012
amb bon gust de boca i fent el que mes ens agrada, fent esport.


17:30h al arc de sortida 1500 corredors entre els quals, Marc Balañá Prats,  també en pren part.
Tots restem preparats per a que donguin al sortida, aquest any amb circuit modificat de tan sols 7km, amb un sector inicial de pujada cap dins a Tarragona, eliminant la part de la zona portuaria de cada any.



Arranquem amb retràs de 15', ja que un conductor begut havia impactat amb una rotonda del circuit i l'havien de desallotjar.
Jo estava a tercera fila, força envant i una mica a veureles venir, ja que avui, en principi, hem tocava descans ja que venia de dos dies d’esquí de muntanya per Andorra, però hem notava sencer i amb ganes de fer una bona apretada de motor...D’aquells dies de com si el con t’ho demanés de forma natural i així ho he fet.

Toc de pito i apretar el cul, ja que amb 7km poqueta cosa mes es pot fer. Surto mirant de col·locar-me a roda d'algun grupet, desenvolupant-se la carrera de la següent forma.....En la primera meitat, es forma una grupeta capdavantera d'uns 6-8 corredors, una segona que va cuatllant d'uns 5-6 corredors i seguidament a uns 15m la meva grupeta d'unes 10 unitats, que al km2 es trenca quedant tan sols un que tira i jo que aprofito roda, rodem a 3’20” !!!....
Anant direcció al faro km4 la llebre respira acceleradament, bufa de marinada, lateral de cara, i el “pute” s'arrima al muret de la dreta per a que no agafi rebufo, però tot i anar ofegat no afluixa, tot i anant-me mirant....teníem el grup a tan sols 10m però jo no me la volia jugar i segueixo xupant roda....Rodem a 3’40” amb vent en contra.

Girem direcció platja miracle, dono relleu i animo, vinga!!! que cacem el grup, ens tornem a posar a 3'30"/km amb vent a favor, me noto apretat però confortable, els bessons ja començant a cremar de tirar de puntes, passem a 2 corredors desfondats però el segon grup davanter ens mante els 15m de distancia....No son gens coixos...Mantenim els 3'30"/km al miracle ens pilla un corredor de darrera, ens mira amb cara de sobradet i ens diu: amem a per ells? Vinga, a poc a poc...I es posa a tirar...mantenim ritme sense decaure, hem noto be, el motor funciona. Cacem a un altre que ha caigut del taxi i seguim el que ens ha atrapat i jo, enganxat...la llebre inicial se li ha acabat el motor i ja es historia...estic xalant molt !!!...Afrontem últims 500m on atrapem en Carmona TRI dels ploms, que al final encara li faig un canvi i el despenjo...Finalment 25' per 7km ritme 3'34"km i entrant a meta dins dels 15 primers. Molt content i amb confiança de que el treball funciona be.....Donar gracies un cop mes, al meu nou entrenador per aquest nou 2013, Quim Royes, la cosa funciona!

1 comentari:

Pere ha dit...

Felicitats volador!!!
Vull un pique Ivan, Albertb i tu !!
Així jo us seguire de lluny i si un peta..nyam, nyam!!!
Quins ritmes vertiginosos!!!