Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.
dimarts, 6 de març de 2012

FOTOS I CRONIQUES DE PUJADA PORTELLA I GRAN CANARIA

Per començar 1 foto de la portella.Classificacions i fotos Nando

Fotos extretes de l'àlbum del Conrad Sole:


Cap de setmana històric per OBRINT TRAÇA, 5 podiums, una finisher de 123km i el més important, un gran nombre d'obridors a la sortida d'una cursa, enhorabona a tots.

Sergi: 1er a la Portella. La mala notícia és que s'ha lesionat i el tindrem unes setmanes baixa. Bona i ràpida recuperació company.

Inma: Primera de la categoria

Alexis: fitxat 4 dies abans de la cursa. Amb 18 anys ja es passeja per l'escaló més alt del pòdium. Quin gran futur que té per endavant!!!

Isma: 1er de la categoria i 4art general a la Foradada de Sant Carles de Ràpita. Córrer amb uns altres colors però té la sang verda com nosaltres i els de V.
Marc: Barallant-se amb els èlits i en proves internacionals...jugant amb foc. 2on de la general a la marató de la Transgrancanaria.

Mar: Col·lecciona els U.T. com si fossin cromos. Ara ha aconseguit el de "Finisher de la Transgrancanaria" 123km amb 25h 10m.


Publica un comentari a l'entrada