Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




diumenge, 5 de febrer del 2012

MITJA DE GRANOLLERS [Crònica NARCIS]

Els 3 voladors OT; Narcis 1:24:57 - Miquel 1:20:38 - Pere 1:21:40
El Narcís ens relata:
6:30 matí, sona el despertador. La bossa mig feta de la nit anterior. Esmorzar ràpid i sortir cap a Granollers. De camí el termòmetre ha arribat a -4 graus. Un fred que pelava. Poques ganes de còrrer. Tothom tapat i amb ganes de veure el sol. Em poso al primer calaix sub 1h30′. Poca gent i tots fent tombs al recinte per començar al menys una mica calents. L’aire tallava. A les 10:50 sortida. El Suunto no respon. Vaja s’ha mort! Una altra cursa per sensacions. Patint i patint. Finalment temps real 1h24’57″. Moooolt content. La darrera mitja va ser la de Tarragona. Des de llavors només els 10 km de Vilafranca. Ara ja només pensant en la Mitja de Cambrils i arribar-hi, ara sí, en bones condicions. Felicitats a tots els valents que avui han desafiat el temps, i especialment als companys obridors que avui han triomfat. Un record especial per a tots els acompanyants que un dia com avui ens han fet costat i a tot el públic de Granollers, les Franqueses i la Garriga. Espectacular !






Eva arribant a meta


Classificacions

4 comentaris:

JOAN.B ha dit...

Enhorabona voladors. Ostres quins ritmes, el que s'ha de fer per fer-se pasar el fred... jejeje... a l'estiu a ritme de mortals ho us saltarà el tap del radiador.

Pere ha dit...

Felicitats tambe per l'Eva finisher i a un ritme constant!
L'Imma corria amb un dorsal d'un amic del Miquel, no sabem que ha fet, pero coneixent-la finisher segur i amb bona marca.
I tb molt valentes les Montses d'Armobal, doncs avui feia molt fred, ha sortit el sol,peró a mitja cursa ha marxat i a mes temps més patiment!
Ha estat una bona matinal i per avui jo mal de gola,i segur q no sere l'únic amb conseqüencies post cursa.
El caldo a l'arribada del Pep Salsetes un exit total,llastima q encara quedava un tram fins el cotxe i quedaves pajarito ;-)

AlbertB ha dit...

Enhorabona!!!!!!!! Quins tiempazos! i això que vau sortir freds! Ara a reposar una miqueta i a continuar entrenant!

Narcís ha dit...

EnhorabOna a tots/es. Dia gèlid per còrrer. Però tots ens em vam sortir força bé. Acabar ja era tota ina gesta. A descansar i a recuperar-nos bé! Records a tots