Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




diumenge, 26 de febrer del 2012

LA CAMETA COIXA - MIRAVET

Equip que hem enviat per aconseguir el pernil, no hem tingut sort.

3er lloc del pòdium de la Rosa. Enhorabona

7 comentaris:

Unknown ha dit...

L'Albert.B ens ha fet 5 cèntims de la cursa d'avui:

AlbertB: Bufff!! doncs avui hi ha molta cosa per explicar. Jo he passat de corredor a explorador! Al km 8 he entropessat una mica i he continuat. Uns minuts desprès m'he adonat que no tenia rellotje!! Torna amunt i comença a buscar sense resultat :-( Al final m'ha enganxat la rosa i he continuat amb ella. Anant fent, ha pujat al pòdium per quedar tercera en categoria Senior!!! No ho sabia i no s’ho creia quan l'han cridat!!!
El Sergi lesionat, ha fet caminata. Esperem que a la portella ja estigui recuperat. La Miriam, Esio, jaba-lee i més OT's que estàvem per allí, hem fet un gran paper!!! Ara a recuperar!!!

JOAN.BQ ha dit...

Felicitats a tota l'expedició, enhorabona a la Rosa i alegria per veure cares que feia temps que no veia.
Pobre Rosa, segur que l'Albert li ha fotut molta canya, amb la ràbia de perdre el Garmin gairebé guanyen la cursa!!!! AlbertB, ara ja tens excusa per comprar-te el nou Suunto del Kilian que va recomanar el Pere. Pensa que per anar a ZEGAMA has d'anar amb bona armadura i un bon rellotge, ja fa que més d'un a la sortida al mirar-te, faci un pas endarrera... Prepara entrenus Zegamerus, com per exemple, marxa Selva i Riudoms en dejú!!!!

JOAN.BQ ha dit...

aaa,i sobretot ràpida recuparació pel Sergi!!!! Ànims

Pere ha dit...

Despres d'aquesta cursa encara fa més il•lusió pertanyer a OT.Foto familiar,amb Merce,Jordi i Cia, que feia temps que no veiem. Foto amb "nova" gent OT, moltes felicitats Rosa!.
Cracs lesionats amb ganes de batalla i demostrar, anims Sergi,a recuperar-se i guanyar!
I els de sempre fotent guerra!
Osti Albertb,llastima pel rellotge,ja parlarem de les bondats del nou Suunto,del Polar RCX5 o del Garmin 910xt,aquest darrer amb comptador de piscines i q rebre aviat.
Una perdua pot ser una oportunitat!
Felicitats a tots els finishers!

MAR ha dit...

moltesssss feliçitatassssss rosaaaaaaaa!!!!!! :-))

Toni ha dit...

Carai amb la Rosa, guanyes més copes que el Sergi ;-)

Felicitats a tots i a seguir esmulant les destrals.

Rosa ha dit...

Hola obridors i obridores,
La cameta coixa va estar molt bé, sobretot perquè vam tornar carregats de regals: motxila, xocolata, paraigües, premis, etc. I l'ambient OT genial com sempre i amb bona companyia.

La propera a la Portella, a veure qui s'anima, i que es vegi el color verd!!!