Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.
dimecres, 21 de desembre de 2011

BON NADALI FELIÇ ANY NOU

Us dessitgem un bon Nadal i un molt bon any nou, amb salut i molts quilòmetres de diversió.
Inclús el nostre tió és finisher...jejejeje


El nou obridor EDURARD, ens ha fet arribar aquestes 4 ratlles d’agraïment i ens ha demanat, que si ho veiem oportú, ho publiquéssim. Doncs i tant que ho veiem oportú, és un clar testimoni de l’objectiu d’Obrint Traça, i testimonis com ell, ens fan seguir endavant amb la tasca de divulgació de l’esport i la muntanya. Gràcies a tu Eduard.

Un 2011 intens i tres mesos amb Obrint Traça.

No fa més de tres mesos que formo part de Obrint Traça i em sento molt a gust.
Tot va començar a la cursa de muntanya de l'Alforja, quan vaig veure una obridora davant meu durant tota la cursa. El nom del grup s'em va quedar gravat.
Al arribar a casa, vaig buscar per Sant Google i vaig trobar el blog, vaig estar xafardejant i vaig decidir enviar un mail per saber que es necessitava per formar part del grup. Una vegada rebut l'email de contestació per part del presi, explicant-me que l'únic que feia falta era comunicar-ho i comprar la roba del club a l'Armobal, i així ho he fet.
Em vaig apuntar per primera vegada a un entreno, allà vaig conèixer a la Rosa i l'AlbertB, i així, de mica en mica, entre entrenos i curses he anat coneixent obridors i obridores.
Doncs bé, des de les hores, i amb els consells de molts de vosaltres, però molt especialment del Jaba-lee (que em fot unes bones pallisses per muntanya i quant toca per asfalt), he trobat gran millora, ara entreno, abans sortia a córrer.
Ara tot just farà un any que vaig fer la meva primera cursa, la San Silvestre de Reus, no havia participat mai en cap i com em va agradar vaig anar fent curses de 10 Qms sempre que la feina m'ho a permès. Em vaig inscriure també a la cursa de muntanya de l'Alforja, la qual també em va agradar, i em vaig fer dues més des de llavors com OT, i he acabat l'any en dues mitges, que si m' ho diuen a primers d'any no m'ho crec!.
Acabo ja amb la parrafada agraint-vos a tots i totes l'acollida que heu tingut amb mi i aprofitant les dates us desitjo bones festes i molta salut per fer molts quilòmetres. [by EduardS]
Publica un comentari a l'entrada