Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




divendres, 27 de maig del 2011

AQUEST CAP DE SETMANA ENS TROBAREU A....

ALMOGAVER AUTOSUFICINET El dissabte 28 de maig tindrà lloc la cursa Almogàver Autosuficient 2011, la modalitat competitiva de El Brogit de la Vall. El repte consisteix en realitzar el total dels 67,7 km i 2.820 m de desnivell en menys de 17 hores.


Vídeo de l'edició de l'any passat on hi surten molts obridors i molts amics.


MARATÓ DE LA BARONIA D'ESCORNALBOU La BARONIA D'ESCORNALBOU es una antiga entitat formada per 7 pobles, l'Argentera, Colldejou, Duesaigües, La Torre de Fontaubella, Pradell de la Teixeta, Riudecanyes i Vilanova d'Escornalbou. A més encara queden llocs com l'Arbocet, La Trilla, Mas Munté, Mas Damià i Mas de la Palomera que tambè havien tingut la seva importància.
L'Associació Esportiva Baronia d'Escornalbou, hem volgut crear un esdeveniment esportiu que ajunti els pobles a través dels seus antics camins de comunicació.
La competició té tres vessants:
- MARATÓ
- MITJA MARATÓ
- CAMINADA
Totes tres es faran diumenge 29 amb sortida i arribada a COLLDEJOU.


IX CURSA DE MUNTANYA DE PAÜLS El diumenge 29 de maig es celebra 11a edició de la Cursa de Muntanya de Paüls, que organitza la Unió Excursionista de Catalunya de Tortosa, amb el suport de l’Ajuntament de Paüls.
Un recorregut  impressionant, que amb tant sol 23 km acumula gairebé 4.000 metres de desnivell, en els que s’han de superar quatre pics emblemàtics per sobre dels mil metres d’altura, Mola Grossa, Piló del Montsagre, Punta de l’Aigua i Joan Gran. Suficient per posar a prova la resistència dels millors corredors de l’especialitat que es desplaçaran a aquesta preciosa població del Baix Ebre, enclavada al bell mig del Massís del Port. 
Aquest any com a novetat, paralelament a la cursa organitzarem una marxa no competitiva d'uns 14km i uns 700 m. de desnivell positiu.


MOLTA SORT A TOTS!!!!!