Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dimarts, 21 de setembre del 2010

MARATHON DU MEDOC 2010 [42KM i molt molt molt de vi]

El passat dissabte 11 de setembre, en Xavi, Esio i Lourdes van participar en aquesta marató tan peculiar. Segons els organitzadors, és possiblement, la marató més llarga del món. I això que la distància és la mateixa, 42.195m. La peculiaritat d'aquesta cursa és el fet de tenir els avituallaments a base de vi i durant la cursa es visiten les cooperatives i castells de la regió. L'objectiu no és la marca, sinó aconseguir arribar al km 40 per tastar les ostres de la zona. Una cursa-festa per repetir cada any. [editor Joan]

Lloc web

3 comentaris:

Unknown ha dit...

La mejor carrera que he hecho hasta hoy, con diferencia!!!

JOAN ha dit...

Esio, esto se debe a que perdiste la memoria en el 3er avituallamiento...jejeje. El dia después, ¿que se tiene?, ¿agujetas o resaca????

Unknown ha dit...

Agujetas? ni una! Es el secreto mas bien guardado de los franceses,si no quieres tenerlas avituallate con vino! Eso sí la resaca no te la quita nadie. Ya me estoy preparando para el Medoc 2011a ver si Akane se anima!!