Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dijous, 15 d’octubre del 2009

CURSA DE TIVISSA 2009 (L’ANÀLISIS)

La fantàstica prova de Tivissa, a part de tot lo comentat en l’article anterior, també ens ha ofert un control de pas digital, facilitant les dades de tots els corredors amb la classificació de la cursa.
Això permet tenir la informació de l’evolució de la cursa de tots els corredors i com a entrenador de l’equip, veure si alguna cabreta s’ha adormit i es mereix un càstig.

Aquest és l’anàlisis de l’equip Obrint Traça que va participar a la cursa (cliqueu sobre la gràfica per ampliar-la):
Escratx trams: El Xavi és va marcar el millor temps en tots els controls. Però al Pujador de la Conca li va anar de 30 segons amb mi (Joan). Després em devia sentir l’olor, i va fer una atxasu que va obrir sendera per la cresta. Jo i Isma fent la goma durant tota la cresta. La Inma observant la batalla des del darrera. La Mar va demostrar que és una gran baixadora i va recuperar distància amb la Inma. El que no diuen els números, es si aquestes baixades voladores son perquè el Marc la portava dins del camel.

Evolució cursa: Totes les posicions es van mantenir durant la cursa a excepció del meu avançament al Isma a la Foradada. Les nenes O-T han de millor a les pujadotes, ja que a partir del inici de la cresta, la diferencia entre nens i nens es va ampliant. Els resultats em diuen que ningú va dormir i per tant, us felicito per la cursa realitzada.

VIDEOS DE LA CURSA DE TIVISSA 2009

1 comentari:

L'ANFIBI ha dit...

Felicitats per les gràfiques, el nivell de malaltia sana del Presi no ha baixat...
Salut i gràfiques exponencials !!!