Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.
dijous, 10 de setembre de 2009

5a MILLA URBANA D'ALCOVER

L'editor s'en va de vacances i el blog queda desert, i això que hi ha uns quants editors a l’ombra. Per actualitzar-lo una mica us adjunto una crònica que he trobat al calaix referent a la milla urbana d'Alcover celebrada el passat diumenge dia 23 d’agost. Aquesta cursa ha estat especial per nosaltres, ja que hi hem participat i hem col•laborat amb l’organització, on la Núria d’O-T n’és un dels membres.

Aquest cap de setmana us esperem a la Cursa de Falset.

El Pere ens relata:
Per dinar.... pasta. Anem amb Toni i arribem per ajudar a l'organització a les 16:30h, alli erem uns quants obrint traça, i d'altres voluntaris d'Alcover. Uns repartint dorsals, altres preparant trofeus, etc. Un cop tothom ha recollit els dorsals, comencen les curses. Fins que a Veterans I(35-45 anys) participo jo, i hi havia algun màquina que vaig pensar, aisss peresito donde te metes. Jo havia entrenat el dissabte 25km, amb un 3*7km (3’59’’/km, 4’13’’/km i 4’07’’/km de mitja).
La milla eren 3 tombs, cadascun dels quals amb 3 girs (2 de valla 180º). Total que surto pel mig dels 20 que erem, progresso i em poso 1er, i passo al final del 1er tomb el 1er per davant dels meus colegues. A la meitat del 2on tomb em passa el q guanyaria finalment com si de cop li haguessin posat una guindilla al cul amb una mica de sal i llimona!!! Total que se’n va fletxat, i a ¾ parts de volta em passen 2 més i passo a ser 4rt, er passar el 2on tomb enganxat al 2on i 3er. Al 3er tomb aguanto darrera seu fins la meitat, i a la ¾ part de volta em passa el 4rt en plan fletxat, i se’n va a ples del davant, acabant finalment 3er. Jo vaig acabar 5è, amb una marca de 5’19’’, amb un marcatge de 1,650metres, i fent el 1er km en 3’10’’ i els darrers 650 metres a ritme de 3’20’’.
Cal tenir en compte q es perd temps amb els 9 girs del recorregut (3x3).
Despres es va correr la categoria Veterans II amb un bon paper del Antonio d'Obrint Traça

Fotos O-T
Publica un comentari a l'entrada