Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dilluns, 14 de setembre del 2009

3a CURSA DE FALSET [21kM D+775m]

El Marc ens relata:

Divendres 11 de setembre.
Que millor a fer un dia festiu que anar a córrer amb amics i família.

Res, doncs, a llevar-nos d’hora i la Mar i jo mos plantem a Falset, terra de bon vi i forces senderes que varem tenir el plaer de conèixer.

Aquesta, una cursa de muntanya del calendari, molt coneguda i que va agafant força....

Amb 213 unitats prenent la sortida, on no faltava lo milloret de la província en esta modalitat com: lo Kiko, lo Calderón, lo Prim, l’Arbonès, lo Fornós, lo Puça, l’Arturo Sanz, etc...Així com personatges vinguts desde Sallent, Vilassar de mar, Sabadell. Que prometien una cursa animada desde un bon principi i pràcticament impossible d’entrar entre els 10 primers a meta.

Va ser un circuit que m’anava be, pel tipus de terreny, senderes corredores no massa tècniques i pista....Tot i que la pujadeta a les torres deu ni do quin pepino, sort que era curta !

Total, anant de menys a mes com sempre, i amb una setmaneta de força volum a l’esquena, no hem puc queixar i al final fins hi tot vaig recuperar força, amb un frec a frec constant amb el company d’equip Xavi Solé, ara passes tu, ara t’adelanto jo.

Finalment, molt content d’una meritòria 12ª posició amb 1h53’ hi ha 10’ d’un intocable KIKO. Acabant amb força i molt bon sabor de boca. Així com reconèixer l’esplèndida cursa de la meva estimada dona, LA MAR, fent la 7ª noia amb 2h48’.
Així com reconèixer els bons resultats de la gran afluència de corredors d’OBRINT TRAÇA en aquesta dura carrera de muntanya, com el pòdium d’INMA en la seva categoria i 5ª de la general femenina.

Dutxeta, birra i descans.

[By Marc]

FOTOS O-T
Classificacions

Nota 1 de l’editor: Felicitar el bon paper de les nenes OT, que amb el mister que tenen són unes màquines. Destacar el nou fitxatge Ivan Sanz que en el seu debut va quedar PRIMER de la cursa de 10km, això si que és començar amb bon peu.














Nota 2 de l’editor: Resulta que el Marc tenia el llapis ben afilat i s’ha animat a fer-nos la crònica de la cursa d’Amposta celebrada el passat 30 d’agost.

1a CURSA D’AMPOSTA [22Km D+1.200m]

Diumenge 30 d’Agost Amposta.
Vaig anar-hi solet, a les acaballes de les vacances per molts, com el Presi Joan que rondava per Mallorca amb la dona i el Xavi fent la marxa ciclista LARRAU possiblement la més dura dels Pirineus, ja que això li quedava petit. Va ser una cursa de poca afluència, 124 unitats a la línia de sortida.

Faltaven molts dels millors, Puça, Amed, Oscar, Arbones....Arranquem i hem trobo davant de tot amb l’Arturo Sanz, vaig be i la qualitat de les series setmanals es noten. Només sortir pica fort amunt i baixo alguna marxa, que això es farà llarg....

Finalment, després d’acabar de pedrots fins el “moño”, entro a meta en 7º posició en 2h10’ hi ha 7’ del guanyador. Amb copeta i tot com a 4º senior !!!

Dutxeta, birra i descans.
[By Marc]

Classificacions, fotos i vídeos

3 comentaris:

Rastrejador ha dit...

Per buscar fotos d’obridors, he mirat totes les fotos dels corredors davant de la paret que hi havia al circuit, i la Inma és la única que aplaudeix i es posa a riure, això devia enfonsar als controladors d’aquest punt. Visca la malaltia.

L'ANFIBI ha dit...

A LA MAR LA TENIA RECOLLINT LA COPA A ALFORJA !!!

L'ANFIBI ha dit...

PRESI, JA POTS COMENÇAR A BUSCAR UNA SEU SOCIAL AMB APARTAT DE MUSEU PELS TROFEUS, AMB EL NOU FITXATGE, SUCAREM EN TOTES !!!