Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dijous, 9 d’abril del 2009

LA VANGUARDIA 09/04/09

Els nostres amics del Trote Extrem han publicat en el seu blog aquest article tan interessant de la Vanguardia d'avui. El millor de la noticia és la columna de la dreta. Buscarem la pàgina següent per veure com s'acaba la nostra història.


LO FINAL
NOTA: El final és llarg però val la pena. Feu servir la funció lupa.

2 comentaris:

Jaumeg ha dit...

Es veu que van fer una serie de fotos i entrevistes a la sortida i a la arrivada de la marxa de la selva-prades-a selva.
Si no trobeu la vanguardia d'avui, ja us en farem arrivar una, o una copia.
El Marc surt a la entrevista...

JoanBO ha dit...

Avui no tenia intenció de sortir a córrer, i quan he vist el blog del T-X he agut d'anar corrents al quiosc. Ja tinc l'article complet. Al final amb tanta difusió de la nostra disciplina ens trobarem les curses amb 17.000 corredors com a BCN. S'ho imagineu 17.000 persones pujant les tosques!!!. Felicitats troterus per l'article. Gràcies per pensar amb nosaltres.