Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.
dimarts, 7 d’abril de 2009

Cursa muntanya Pont de Suert 24km[D+1400]

Sona el despertador del Xavi a les 7:30 del mati, realment ens fa un pal sortir del sac amb lo calentet que s’està dintre, ja que fora feia una mica de fred, fem el ronso una mica i finalment ens aixequem, deixem les coses una mica endressades agafem la furgo i anem cap lloc de sortida.
Una vegada estem allí comencem a trobar-nos a gent, i com no!!! A gent coneguda, (jajaja) lo primer que penso es que al centre on estem internats al cap de setmana ens deixen lliure.

A les 9:00 comença la meva carrera de galgos, i no es una pistola que ens avisa de la sortida, sinó que es un tio que ens diu: Esteu preparades……….. preparades, llestos i ja!!. Surto la ultima, ja tindre temps per poder anar mes ràpid, a mes de ser poquetes les que hi han es veuen maquinillas, però bueno, lo important es arribar al pic de la Faiada abans de les 11:30h.

Sortim del poble de pont de Suert, i comencem a pujar per un senderó pel qual es pot fer amb bon ritme, sense patir, una vegada arribes al primer avituallament bec una cosa rosa (que estava asquerosa), a partir d’aquí comença a fer pujadeta, intento fer-ho corrents, “pasito a pasito”, amb aquesta pujada ja comencen a passar-me els nens, (que cracs ho pugen tot corrents!!!), al cap d’una estona em passa el Xavi: (adeu .......) corro una mica més, peròoo em canso i començo a caminar, s’ha d’observar!! el lloc on estic passant, Oh!! Que bonic......, el primer que penso “nomes val la pena fer aquesta cursa pel paisatge”, els boscos, son xulíssims, una vegada estic casi arribant al pic de la Faiada pel camí em trobo neu.
Aquesta pujada es bastant durilla, però per fi ja estic a dalt de tot. I començo a baixar, en una de les baixades em trobo a un tio que s’havia fotut de cap (ha volgut fer de superman,jijiji) i anava tot sangran (ja estava atès), i segueixo corrent, pujo una muntanyeta i a dalt em trobo un avituallament on posava 19.7km, ( ja???, amb el que estava disfrutant .....), i torno a baixar, posant els quatre ulls al terra per no caure, ja que hi ha moltes pedres, passo el riu per un pont de pedra, super xulo!! Ara només falten 3 km amb una última pujadeta, poso el turbo i cap a munt, des de dalt s’observa el poble, ja només queda baixada, carrego les piles i fins l’arribada.

I com diu la meva amiga Marta Prat, a descansar a la tomba!!!!!! [by Txell]
Els temps: XAVI : 2 hores 28 minuts
TXELL: 3 hores 42 minuts

CLASSIFICACIÓ

Publica un comentari a l'entrada