Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dijous, 16 d’abril del 2009

12/04/09 SORTIDA PEL RIU GLORIETA

Encara no tinc tanta TRAÇA amb els vídeos com el Joanjo del T-X, però alguna cosa m'ha sortit.

El següent vídeo mostra un entrenament "normal" amb el pastor Xavi i les cabretes Txell i Inma. Qui vulgui qui pugui pot venir amb nosaltres, però desprès que no es queixi del que pot arribar a passar...

Nota: Un cop vist el vídeo he de fer una crida urgent: “Obrint Traça busca un psicòleg o psiquiatre sense ànim de lucre per teràpies de grup, indispensable que sigui corredor de fons. Així les sessions es podran fer durant els entrenaments i/o curses”.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

En MARC diu:

SENSE COMENTARIS...L'AIXECADA DE BANDERA JA ES LO ULTIM !!!

AIXÒ NO HI HA PSIQUIATRE QUE HO ARREGLI.... APA DONCS A SEGUIR SEMBRANT MALALTIA ULTRA !!!

JoanBoqué ha dit...

A la pròxima marxa amb pluja, arribarem amb una bandera de calçotets i sostens. Segur que sortirem a la primera pàgina del diari.
MARC: al mes de gener vam poder frenar al Xavi de banyar-se al gorgs quan ja tenia l'aigua fins als genolls. Amb les nenes no té fre. Hem d'anar a possar ordre.